O Στιβ Κερ έστειλε για ... ύπνο τον Τραμπ: Όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θα του πούμε «Night-Night» - Βίντεο

O προπονητής της Εθνικής των ΗΠΑ χρημοποίησε μια φράση του Στεφ Κάρι για να ... ευχηθεί στον Ντόναλντ Τραμπ από το βήμα του συνεδρίου των Δημοκρατικών στο Σικάγο

Ο Στιβ Κερ δεν έχει κρύψει ποτέ τα πολιτικά του πιστεύω και στηρίζει με πάθος τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ. 

Ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική των ΗΠΑ στο μπάσκετ στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και που έχει κερδίσει 4 πρωταθλήματα ως κόουτς των Γουόριορς στηρίζει την Κάμαλα Χάρις και τον υποψήφιο αντιπροέδρο και φίλο του Τιμ Ουόλζ. 



Ο Κερ βρέθηκε στο συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο και όταν ανέβηκε στο βήμα δεν ξέχασε να ... στείλει για ύπνο τον Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιώντας την κίνηση με τα χέρια αλλά και την σχετική φάση του Στεφ Κάρι. 

«Μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα τη νύχτα των εκλογών θα  μπορούμε - σύμφωνα με τα λόγια του τρανού Στεφ Κάρι - να βάλουμε τον Ντόναλντ Τραμπ για... ύπνο» είπε ο Κερ. 

Στην ομιλία του μίλησε και για την Κάμαλα Χάρις: «Πιστεύω σε ένα συγκεκριμένο είδος ηγεσίας. Πιστεύω ότι οι ηγέτες πρέπει να δείχνουν σεμνότητα. Πιστεύω ότι οι ηγέτες πρέπει να λένε την αλήθεια. Πιστεύω ότι οι ηγέτες θα πρέπει να είναι ικανοί να γελούν με τα παθήματά τους. Πιστεύω ότι οι ηγέτες πρέπει να ενδιαφέρονται και να αγαπούν τους ανθρώπους, τους οποίους καθοδηγούν».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι το 2017 οι Γουόριορς με τον Κερ στο τιμόνι τους κέρδισαν τον τίτλο αλλά δεν πήγαν στον Λευκό Οίκο για να δουν τον Πρόεδρο Τραμπ ενώ ένα χρόνο μετά το πήραν ξανά και αυτή τη φορά δεν τους κάλεσε εκείνος. 

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Τήλος: Συγκίνησε ο λιμενικός που διέσωσε το 50ημερών βρέφος - Το προσφυγόπουλο έπινε γάλα με θαλασσινό νερό για τρεις μέρες

Τζο Μπάιντεν: Με δάκρυα στα μάτια στο συνέδριο των Δημοκρατικών - «Έκανα λάθη, στηρίξτε Χάρις, ο Τραμπ είναι loser»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr