Τσιτσιπάς - Το Chat GPT τον ... θάβει: Ο τύπος φιλοσοφεί στο X, θα είχε περισσότερα τρόπαια εάν δεν ασχολούνταν με τις λεζάντες στο Instagram

Ζήτησε από την τεχνητή νοημοσύνη να τον... roast-άρει και εκείνη το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση

Τα ήθελε και τα ... άκουσε από το Chat GPT ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι στη Νέα Υόρκη εκεί όπου την Δευτέρα αρχίζει το US Open ζήτησε από την τεχνητή νοημοσύνη να τον θάψει ή αλλιώς να τον «roast-άρει».



Η επιθυμία του έγινε διαταγή για το Chat GPT που τον στόλισε κανονικά! Του έγραψε για τα μαλλιά του, για τις φιλοσοφίες στο X, για τις λεζάντες στο Instagram και πολλά άλλα τα οποία δημοσίευσε ο Στέφανος στο X. 



«Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τύπος που αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να φιλοσοφεί στο X (πρώην twitter) από το να σερβίρει ένα σταθερό δεύτερο σερβίς. Είναι ο μόνος παίκτης που στην αλλαγή πλευράς μπορεί μετατρέψει σε διάλεξη για την ελληνική μυθολογία και να επιστρέψει στο γήπεδο με λυμένα τα κορδόνια του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurosport (@eurosport)

Ίσως, αν ξόδευε λιγότερο χρόνο για να τελειοποιήσει τις λεζάντες του στο Instagram και αφιέρωνε περισσότερο χρόνο να δουλέψει στο backhand slice του, θα είχε μέχρι στιγμής μερικά ακόμα τρόπαια, αλλά τουλάχιστον κερδίζει στο παιχνίδι με τα μαλλιά του, ακόμα κι αν το forehand του περιστασιακά ξεχνάει προς ποια κατεύθυνση θα έπρεπε να πάει» έγραψε το Chat GPT  για τον Έλληνα τενίστα. 

 



Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Τήλος: Συγκίνησε ο λιμενικός που διέσωσε το 50ημερών βρέφος - Το προσφυγόπουλο έπινε γάλα με θαλασσινό νερό για τρεις μέρες

Τζο Μπάιντεν: Με δάκρυα στα μάτια στο συνέδριο των Δημοκρατικών - «Έκανα λάθη, στηρίξτε Χάρις, ο Τραμπ είναι loser»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr