Κέντριν Ναν: Κατέθεσε αίτημα για τουρκικό διαβατήριο, για να παίξει στην εθνική υπό τις οδηγίες του Αταμάν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ έκανε αίτημα για να αποκτήσει τουρκικό διαβατήριο, γεγονός που θα τον κάνει διαθέσιμο για την Εθνική Τουρκίας

Ο Κέντρικ Ναν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό AKTOR ως το 2026 και σύμφωνα με το basketfaul.com, ο Αμερικανός πρώην NBAer κατέθεσε αίτηση ώστε να αποκτήσει τουρκικό διαβατήριο και κατ' επέκταση, θα είναι διασέσιμος για τη θέση του νατουραλιζέ στην Εθνική Τουρκίας.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικαλείται δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος εκτός από προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, είναι παράλληλα και ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.



Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι διαδικασίες από την τουρκική ομοσπονδία θα ολοκληρωθούν σύντομα και ο Ναν θα έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την Εθνική Τουρκίας.

Αναφέρεται, μάλιστα, ότι ο Ναν δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας μαζί με τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς (σ.σ. επιτρέπεται μόνο ένας νατουραλιζέ) και γι' αυτόν τον λόγο η τουρκική ομοσπονδία συνεχίζει τις διαδικασίες ώστε ο Μπιμπέροβιτς να αγωνίζεται σαν γηγενής.

Στόχος είναι να παίξει με την Εθνική Τουρκίας στο Eurobasket 2025! 

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Παππάς: Νέο ηχητικό με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απειλεί «θα κλαίει η μάνα σου η βρωμιάρα»

Χαλκιδική: Η στιγμή που έφτασε το ασθενοφόρο στο λούνα παρκ - «Θα το πάω τέρμα» φώναζε πριν το δυστύχημα ο χειριστής

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Οι αγνοούμενοι ίσως είναι παγιδευμένοι μέσα στο γιοτ, λέει η ιταλική ακτοφυλακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr