Προπονητής Λανς για τον Παναθηναϊκό: Πολύ ώριμη και έμπειρη ομάδα, μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα

Η Λανς υποδέχεται την Πέμπτη (22:00) στη Γαλλία τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του Conference League

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το πρώτο παιχνίδι της Λανς με τον Παναθηναϊκό

Οι Γάλλοι υποδέχονται την Πέμπτη (22:00) τους πράσινους στην έδρα τους στον 1ο αγώνα των play offs του Conference League με τη ρεβάνς να έχει οριστεί για την επόμενη εβδομάδα (29/8) στο ΟΑΚΑ. 



Ο προπονητής της Λανς, Γουίλ Στιλ αλλά και Μπράις Σαμπά, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον πρώτο να στέκεται στην εμπειρία και στην ωριμότητα του ΠΑΟ: «Έχει μια πολύ ώριμη και έμπειρη ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη γνώση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με περισσότερα από 200 παιχνίδια. Είδαμε ότι προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα στον Άγιαξ στον προκριματικό γύρο του Europa League και σε γαλλικές ομάδες τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν ένα αρκετά σαφές πλάνο παιχνιδιού, με πολλή επιθετικότητα όταν χάνουν την μπάλα. Θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην πέσουμε στην παγίδα της σωματικής μάχης που ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να επιβάλει στους αντιπάλους του».

Από την πλευρά του, ο Μπράις Σαμπά, μέσος της Λανς, συμφώνησε με την εκτίμηση του προπονητή του και πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια ισχυρή ομάδα με τακτική οργάνωση και δυναμική που τους καθιστά επικίνδυνους αντιπάλους:«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ επίμονος και έμπειρος αντίπαλος. Ξέρουμε ότι αυτές οι δύο αναμετρήσεις θα είναι δύο μεγάλες μάχες.

Ο πρώτος αγώνας στην έδρα μας θα είναι σημαντικός. Θα πρέπει να βάλουμε τα απαραίτητα συστατικά για να παίξουμε ένα σπουδαίο ματς. Θα κάνουμε τα πάντα για να προσεγγίσουμε σωστά αυτά τα δύο ματς και να περάσουμε αυτόν τον γύρο. Πολλοί στην ομάδα, ανακαλύψαμε το Champions League και το Europa League την περασμένη σεζόν. Αυτή τη φορά, παίρνουμε μια γεύση από το Conference League. Σε όλα τα επίπεδα, αυτός ο αγώνας είναι σημαντικός, τόσο για το αγωνιστικό μέρος, για τους οπαδούς, όσο και οικονομικά, καθώς φέρνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από την αλήθεια. Είναι σημαντικός και για μένα, γιατί θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο Κύπελλο Ευρώπης. Για όλους είναι σημαντικός».


Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Παππάς: Νέο ηχητικό με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απειλεί «θα κλαίει η μάνα σου η βρωμιάρα»

Χαλκιδική: Η στιγμή που έφτασε το ασθενοφόρο στο λούνα παρκ - «Θα το πάω τέρμα» φώναζε πριν το δυστύχημα ο χειριστής

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Οι αγνοούμενοι ίσως είναι παγιδευμένοι μέσα στο γιοτ, λέει η ιταλική ακτοφυλακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr