Champions League: Βήμα πρόκρισης για Λιλ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Μπόντο Γκλιμτ - Δείτε τα γκολ

Champions League: Βήμα πρόκρισης για Λιλ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Μπόντο Γκλιμτ - Δείτε τα γκολ

Η Λιλ επικράτησε 2-0 της Σλάβια Πράγας στη Γαλλία - Με το... ένα πόδι στο League Phase του Champions League η Ντινάμο Ζάγκρεμπο μετά το 3-0 επί της Καραμπάγκ - Νίκη με 2-1 των Νορβηγών κόντρα στον Ερυρθό Αστέρα

MixCollage-21-Aug-2024-03-44-AM-5349
Λιλ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Μπόντο Γκλιμτ πλησιάζουν στα... αστέρια του Champions League. Οι Γάλλοι πήραν καθαρή νίκη εντός έδρας, 2-0 τη Σλάβια Πράγας στα Play-Off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα ταξιδέψουν στην Τσεχία για να διαχειριστούν το προβάδισμά τους κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Ζαφείρη, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός και για 75 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν τη δουλειά οι Λιλουά, που άνοιξαν το σκορ στο 52ο λεπτό με τον Ντέιβιντ και είδαν τον Ζέγκροβα στο 77' να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με πανέμορφο σόλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3l23bg87o6h)


Κλείσιμο
Τεράστια νίκη πήρε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που διέλυσε την Καραμπάγκ (3-0) στην Κροατία και θα χρειαστεί να πέσει θύμα ενός... θαύματος για να μη βρεθεί στο νέο Champions League. Παρ'ότι οι Αζέροι ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι, σπατάλησαν ένα σωρό ευκαιρίες και τιμωρήθηκαν από την ομάδα του Γιακίροβιτς. Ο Πιάτσα άνοιξε το σκορ για την Ντινάμο στο 29', ενώ ο Κουλένοβιτς με δύο τέρματα στο 75' και το 80' υπέγραψε τη σπουδαία επικράτηση της ομάδας του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3l27wxjsgh5)


«Ισχνό» αλλά σημαντικό προβάδισμα πήρε και η Μπόντο Γκλιμτ. Οι Νορβηγοί επικράτησαν 2-1 του Ερυθρού Αστέρα στη Νορβηγία και πάνε στη ρεβάνς του «Μαρακανά» με το πάνω χέρι. Μπιόρτουφτ (52') και Μάατα (62') οι σκόρερς της ανώτερης Μπόντο, που είδε τον Μίμοβιτς να μειώνει για τον Ερυθρό στο 75' μετά από ασίστ του Ιν-Μπομ Χουάνγκ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3l24utp100x)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης