Πινέδα: «Είναι ενοχλητικό να χτυπάς συνέχεια μία κλειστή πόρτα, θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου στην ΑΕΚ»

Πινέδα: «Είναι ενοχλητικό να χτυπάς συνέχεια μία κλειστή πόρτα, θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου στην ΑΕΚ»

«Δουλεύω όχι μόνο για να βρίσκομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για να πάω σε μια καλύτερη ομάδα» δήλωσε ο Μεξικανός

orbelin-pineda-aek
Τα μεξικάνικα δημοσιεύματα καθημερινά έκαναν λόγο για διαπραγματεύσεις της Μοντερέι με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πiνέδα. Η ΑΕΚ με τη σειρά της δε σταμάτησε να αρνείται τις προτάσεις της μεξικάνικης ομάδας θέλοντας να βάλει από νωρίς τέλος σε ένα σίριαλ. Τελικά αυτό το τέλος φαίνεται πως το έβαλε ο ίδιος ο Μεξικανός παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε σε εκπομπή του TUDN και αναφέρθηκε τόσο στις προσπάθειες της Μοντερέι να τον εντάξει στο ρόστερ της ωστόσο και τη διάθεση της ΑΕΚ να τον διατηρήσει στο δικό της.

Ο Μεξικανός αναφερόμενος στο ζήτημα είπε... «Ο εκπρόσωπός μου είναι αυτός που ακούει τις προτάσεις, δεν ξέρουμε που μπορεί να βρεθούμε. Τα πάω καλά μαζί του και δίνουμε την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να ακουστούν. Υπήρχε μια πιθανότητα να επιστρέψω στο Μεξικό, το πρότεινε στην ελληνική ομάδα, αλλά από εκεί είπαν όχι. Στο τέλος της ημέρας, είμαι επαγγελματίας και πρέπει να δουλέψω, έχω συμβόλαιο και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Βρίσκομαι στην Ευρώπη, δουλεύω, είμαι εδώ για να βελτιωθώ και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Όχι μόνο για να βρίσκομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για να πάω σε μια καλύτερη ομάδα. Αλλά είναι καθημερινή η δουλειά, θέλω να βελτιώνομαι και να σκέφτομαι μεγάλα πράγματα», συμπλήρωσε.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ αρνήθηκε τις προτάσεις της Μοντερέι τόνισε, «Είναι δύσκολο, η αλήθεια είναι ότι η ομάδα πήρε αυτή τη θέση και είναι ενοχλητικό να χτυπάς συνέχεια μια κλειστή πόρτα, αλλά εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχω συμβόλαιο το οποίο πρέπει να σεβαστώ και θα το σεβαστώ όσο καλύτερα μπορώ, με τις καλύτερες εμφανίσεις στο γήπεδο, για να έχουν να λένε ότι κάνω τα πράγματα σωστά».

Κλείσιμο
Πηγή: Gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Όταν τα λούνα παρκ σκορπίζουν τον τρόμο: Τα κακοσυντηρημένα παιχνίδια που κόστισαν τις ζωές παιδιών

«Yes, she can»: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για την πρόεδρο Χάρις, λέει ο Ομπάμα και κατακεραυνώνει τον Τραμπ

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ μετά από δύο χρόνια γάμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης