Γκουντογκάν: Η σύζυγος του τον ανάγκασε να φύγουν από το... άθλιο Μάντσεστερ και τώρα αφήνουν την Μπαρτσελόνα για την Σίτι

Γκουντογκάν: Η σύζυγος του τον ανάγκασε να φύγουν από το... άθλιο Μάντσεστερ και τώρα αφήνουν την Μπαρτσελόνα για την Σίτι

Η Σάρα Γκουντογκάν δεν μπορούσε να ζήσει άλλο στο Μάντσεστερ αλλά μετά από ένα χρόνο επιστρέφει κάνοντας unfollow στην Μπαρτσελόνα που δεν ήθελε να πληρώνει τον άνδρα της 

gkoyntogan
Μετά από επτά χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι το 2023 ο Ιλκάι Γκουντογκάν άφησε τους "Πολίτες" για να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα. 

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής ήταν στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά το Μάντσεστερ δεν ήταν στα πλάνα της συντρόφου του, Σάρα, η οποία ήθελε να το εγκαταλείψει για την ηλιόλουστη Βαρκελώνη. 

Κλείσιμο


Η Σάρα είχε δηλώσει δημόσια την απέχθειά της για το Μάντσεστερ και όταν την ρώτησαν για το αγαπημένο της εστιατόριο στην πόλη είχε πει: «Συγγνώμη, λυπάμαι για να είμαι ειλικρινής, αλλά κανένα. Προσπάθησα πάρα πολύ να βρω ένα καλό εστιατόριο αλλά είναι φρικτό το φαγητό παντού. Δεν μπορώ να βρω ένα πραγματικό ιταλικό ή καλό σούσι ή απλά φρέσκο φαγητό... παντού κατεψυγμένο. Επικεντρώνονται στο να βγάζουν χρήματα με τα ποτά». 



Έτσι αν και πρωταθλητής Ευρώπης με την Σίτι ο Γκουντογκάν τα μάζεψε και έφυγε για την Βαρκελώνη. Ένα χρόνο μετά όμως επιστρέφει στο Μάντσεστερ και στη Σίτι αφού η ομάδα της Βαρκελώνης ήθελε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο των 18 εκατ. ευρώ. 

Η ομάδα ενημέρωσε τον αρχηγό της Εθνικής Γερμανίας για την απόφασή της και η Σάρα απλά έκανε unfollow σε όλα τα social media της Μπαρτσελόνα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί επιστρέφει στο Μάντσεστερ. 

Ο Γκουντογκάν αναμένεται να ανακοινωθεί με ελεύθερη μεταγραφή από την Σίτι και η Σάρα θα επιστρέψει στην πόλη που μισεί. Η Σάρα Αρφάουϊ, μοντέλο από τη Γαλλία, γνώρισε τον Γερμανό παίκτη το 2021, το 2022 τον παντρεύτηκε στη λίμνη Κόμο και χρειάστηκε λίγους μήνες να το... ψήσει να φύγει για πρώτη φορά από το Μάντσεστερ. 

Πόσο θα κάνε να τον αναγκάσει να φύγει και 2η φορά άραγε;

Ο Γκουντογκάν για την ιστορία εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι από την Ντόρτμουντ το 2016, ως η πρώτη μεταγραφή του -νεοπροσληφθέντα τότε- Πεπ Γκουαρντιόλα και έμεινε εκεί για επτά χρόνια. Στο διάστημα αυτό κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, τέσσερα League Cup και δύο Community Shield, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Champions League, το 2023. Συνολικά, ο τουρκικής καταγωγής μέσος ξεπέρασε τις 300 επίσημες συμμετοχές με τη Σίτι, σημείωσε 60 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε αρχηγός της, πριν φύγει ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι για την Μπαρτσελόνα. Στους Καταλανούς ο Γερμανός διεθνής κατέγραψε 51 συμμετοχές με πέντε γκολ και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στη La Liga.






Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - Με λευκά λουλούδια στο τελευταίο αντίο

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Άφαντοι παραμένουν οι 6 αγνοούμενοι - Υπήρχαν ανοιχτά φινιστρίνια που σφράγισαν τη μοίρα τους;

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι χτύπησαν το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Sounion» ανοιχτά της Υεμένης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης