Ο Ολυμπιακός επιμένει στον Κάρμο με την Πόρτο να δείχνει πρόθυμη να τον παραχωρήσει

Τα πορτογαλικά μέσα Abola και Jogo γράφουν πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό καθώς οι Δράκοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον αγώνα του Σαββάτου με τη Ρίο Άβε

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (22/8) έφτασε σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Ντάβιντ Κάρμο, σύμφωνα με το Sport24 και τη Sportime, ωστόσο τα πορτογαλικά μέσα Abola και Jogo γράφουν πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό καθώς οι Δράκοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον αγώνα του Σαββάτου με τη Ρίο Άβε και δεν θα επιτρέψουν μέχρι τότε αποχωρήσεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, θέλουν τον πειραϊκό σύλλογο να ξαναβάζει πολύ καλές προϋποθέσεις (με ενέργειες και της διοίκησής του και του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη) για να πετύχει το οριστικό deal και να φέρει πίσω στο Λιμάνι τον δίμετρο στόπερ.

Ο Νταβίντ Κάρμο ήταν ένα μεταγραφικό μέτωπο που παρέμενε για τα καλά ανοιχτό. Σε αυτή τη φάση προκύπτει μία ρελάνς του Ολυμπιακού αλλά και νέες και σαφείς πιθανότητες για την επίτευξη της συμφωνίας (εάν όχι άμεσα τότε εντός των επόμενων ημερών) που θα οδηγήσει και πάλι τον διεθνή στόπερ στις τάξεις των τροπαιούχων του Conference League.

Ο 25χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είχε δοθεί δανεικός από την Πόρτο στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Ο Κάρμο ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του Conference League, ενώ συνολικά είχε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με την Πόρτο στα 12 εκατ ευρώ, ωστόσο ο Κάρμο ήθελε να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των δράκων. O Βίτορ Μπρούνο φάνηκε ότι θα του έδινε μια δεύτερη ευκαιρία να παίξει βασικός στην Πόρτο που λίγα χρόνια πριν δαπάνησε 18 εκατ ευρώ για την απόκτηση του, κάτι το οποίο εν τέλει δεν συνέβη.

Ο Κάρμο διαπίστωσε ότι δεν υπολογίζεται ουσιαστικά για την πρώτη γραμμή των «Δράκων», ενώ άκουσε και από τον πρόεδρο της ομάδας τον Αντρέ Βίλας Μπόας ότι μπορεί να πουληθεί μιας και οι Πορτογάλοι έχουν ένα τεράστιο οικονομικό «άνοιγμα» που απαιτεί δύσκολες αποφάσεις.



Ειδήσεις σήμερα:

Παλέρμο: Έξι οι νεκροί από το ναυάγιο - Εντοπίστηκαν πέντε σοροί, η μία δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

Χαλκιδική: Με ποινικό παρελθόν ο 21χρονος χειριστής, είχε συλληφθεί για κλοπή οχημάτων και ενδοοικογεινειακή βία

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Όλα τα σημάδια που έδειχναν ότι έχουν χωρίσει εδώ και καιρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr