Μαμαρντασβίλι: Η Λίβερπουλ έφτασε σε συμφωνία με τη Βαλένθια για τον τερματοφύλακα της εθνικής Γεωργίας

Ο Γεωργιανός κίπερ εντυπωσίασε στο Euro 2024 και αναμένεται να υπογράψει με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, ωστόσο δεν θα παίξει κατευθείαν

Παίκτη της θέλει να κάνει τον Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι η Λίβερπουλ, που σύμφωνα με έντονη φημολογία από την Ισπανία τα έχει βρει με τη Βαλένθια για τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας εντυπωσίασε στην πορεία της εθνικής του ομάδας στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024, αποτελώντας πλέον ένα από τα πιο καυτά ονόματα της Ευρώπης όσον αφορά τη θέση του.

Ωστόσο δεν θα αποτελέσει το νούμερο 1 της Λίβερπουλ ακόμη, παρά τη συμφωνία που λέγεται ότι υπάρχει, μιας και οι «κόκκινοι» αναμένεται να τον αφήσουν δανεικό στην ομάδα της La Liga τουλάχιστον για τη σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει και το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποφασίσει εάν θα τον εντάξει στο δυναμικό της -εξέλιξη στην οποία σίγουρα θα παίξει ρόλο το τι μέλλει γενέσθαι με τον Άλισον Μπέκερ αλλά και τον Κουιβίν Κέλεχερ που ο Γιούργκεν Κλοπ είχε χαρακτηρίσει ως το «καλύτερο νούμερο 2 του κόσμου».

Όσον αφορά τις οικονομικές λεπτομέρειες του deal, ρεπόρτερ των «νυχτερίδων» αναφέρει ότι θα δοθεί ένα ποσό της τάξης των 35 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα μπει ρήτρα και για ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Οι νέες φήμες διαδέχονται εκείνες που θέλανε τη μεταγραφή να χαλάει, με τις εξελίξεις να αναμένονται με αγωνία στις τάξεις των Reds.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr