Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξεπέρασε τους 17 εκατ. συνδρομητές το κανάλι του στο YouTube - Η αναφορά στην Τζορτζίνα ως σύζυγό του

Από την πρώτη κιόλας μέρα έλαβε τη χρυσή πλακέτα και ο αριθμός των συνδρομητών του αυξάνεται συνεχώς

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε κανάλι στο YouTube και έχει ξεπεράσει ήδη τους 17 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς.

Ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής 12 βίντεο στο νέο του κανάλι, συγκεντρώνοντας πάνω από 58 εκατ. προβολές, γεγονός που του εξασφαλίζει τεράστιες οικονομικές απολαβές από την πλατφόρμα.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, το YouTube του έστειλε τη χαρακτηριστική χρυσή πλακέτα που δίνεται στους διαχειριστές καναλιών, όταν συμπληρώσουν το 1 εκατομμύριο subscribers.

Δείτε το βίντεο που παραλαμβάνει την πλακέτα και τον ενθουσιασμό των παιδιών του
Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να έχει πρώτη καλεσμένη στο κανάλι του, τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και μεταξύ άλλων, έπαιξαν ένα παιχνίδι, με το οποίο κλήθηκαν να δείξουν, πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλο. 

Όσοι παρακολούθησαν το βίντεο, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι ο Ρονάλντο απάντησε λάθος στις περισσότερες ερωτήσεις που αφορούσαν τη Ροντρίγκεζ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν έχασε το χιούμορ του.

Εκείνο όμως που σχολιάστηκε περισσότερο, ήταν η λέξη «σύζυγος» την οποία χρησιμοποίησε για να προσφωνήσει τη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του. «Γεια σας παιδιά, είμαι ο Κριστιάνο και σας παρουσιάζω τη γυναίκα μου» ακούγεται να λέει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αρχή του βίντεο για τη Ροντρίγκεζ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ειδήσεις σήμερα:

Ανασύρθηκε νεκρός και ο Μάικ Λιντς από το ναυάγιο στο Παλέρμο - Μόνο η 18χρονη κόρη του παραμένει αγνοούμενη


Σήμερα υπογράφεται η σύμβαση για 300 νέα λεωφορεία με leasing – Tη Δευτέρα τα πρώτα 30 στους δρόμους

Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη: «Το σπίτι μας έκλεισε, ας μην αναλάμβανε η δήμαρχος αν δεν μπορεί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr