Οι οπαδοί έκαναν χαμό από τον... λόφο στο κεκλεισμένων Ρόζενμποργκ - Λίλεστρεμ, ενώ ένας 17χρονος ξεπερνούσε τον Χάαλαντ με χατ-τρικ - Δείτε βίντεο

Πριν ένα μήνα το ματς είχε αναβληθεί εξαιτίας διαμαρτυρίας οπαδών, που πέταξαν κέικ ψαριού και μπάλες τένις στον αγωνιστικό χώρο, για το VAR - Ξεπέρασε τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο 17χρονος Σβέρε Νιπάν με το χατ-τρικ που πέτυχε

Πριν έναν μήνα, είχε περάσει μόλις μισή ώρα αγώνα όταν ο διαιτητής έστελνε για τρίτη φορά τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τους οπαδούς της Ρόζενμποργκ και της Λίλεστρεμ να πετούν κέικ ψαριού και μπάλες τένις διαμαρτυρόμενοι για το VAR και τη χρήση που γίνεται στη Νορβηγία -την ίδια ώρα που στη Σουηδία αποφάσιζαν να το αφήσουν στην άκρη και να παίζουν όπως έπαιζαν παλαιότερα.

Η τρίτη διαταγή του «άρχοντα της αναμέτρησης» οδήγησε στην οριστική αναβολή και επανέναρξη του ματς σε νέα ημερομηνία, δηλαδή στις 21/8 όπως συμφώνησαν οι δύο ομάδες. Ως τιμωρία, αλλά και για να μην έχουν πάλι τα ίδια, αποφασίστηκε το παιχνίδι να ξανά ξεκινήσει χωρίς οπαδούς.

Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς της Ρόζενμποργκ να στηρίξουν την ομάδα τους, με αρκετούς να βρίσκουν λίγο χώρο εκτός γηπέδου, δίπλα στο πέταλο, όπου δημιούργησαν μια τηρουμένων των αναλογιών καυτή ατμόσφαιρα ώστε να ενισχύσουν τους γηπεδούχους.



Αυτός που φαίνεται να το πήρε πιο ζεστά απ' όλους ήταν ο 17χρονος Σβέρε Χάλσεθ Νιπάν, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έγινε ο πρώτος των πρώτων που το καταφέρνει στην ηλικία του, πάνω κι από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, όσο εκείνος αγωνιζόταν ακόμα στη Μόλντε.

Μάλιστα ο πιτσιρικάς των 17 ετών και 246 ημερών το έκανε όντας 99 ημέρες νεότερος από τον Χάαλαντ τότε, που είχε ανάλογο επίτευγμα (κόντρα στη Μπραν) σε ηλικία 17 ετών και 345 ημερών, σκοράροντας μία φορά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και δύο στο δεύτερο (72', 78'), ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ με πέναλτι που του... επετράπη να εκτελέσει, έχοντας νωρίτερα δώσει πάσα-ένδειξη αλτρουισμού στον παίκτη που το κέρδισε.

Προσοχή στον μικρό με τις τρομερές κινήσεις που κάνει ανάμεσα στις αντίπαλες άμυνες και τα δυνατά τελειώματα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr