Το μήνυμα του Βραζιλιάνου Ροντινέι για το Ολυμπιακός - Φλαμένγκο: Εύχομαι στα παιδιά να απολαύσουν το Μαρακανά - Βίντεο

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει φορέσει για χρόνια την φανέλα της Φλαμένγκο και εύχεται να κερδίσει ο καλύτερος στον τελικό

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης, αντιμετωπίζει το Σάββατο (22:00) την Φλαμένγκο στο θρυλικό Μαρακανά στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ19.

Οι ερυθρόλευκοι θα συγκρουστούν με τους τροπαιούχους Copa Libertadores και ο Ροντινέι θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στα παιδιά που θα αγωνιστούν στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι. 



Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που παίζει για 2η χρονιά στον Ολυμπιακό έχει γράψει ιστορία με την φανέλα της Φλαμένγκο και τονίζει για το παιχνίδι: 

«Γειά σας παιδιά, Ροντινέι εδώ. Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φλαμένγκο που θα γίνει το Σάββατο για το Intercontinental U20. H Φλαμένγκο είναι η πρώην ομάδα μου και την αγαπώ πάρα πολύ και τώρα υπερασπίζομαι τα χρώματα του Ολυμπιακού.



Εύχομαι σε αυτόν τον αγώνα να νικήσει ο καλύτερος και τα παιδιά να απολαύσουν το Μαρακανά που είναι ένα ιστορικό στάδιο, στο οποίο έχω αγωνιστεί πολλές φορές. Εύχομαι λοιπόν στα παιδιά να ευχαριστηθούν αυτό το παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος. Σας χαιρετώ θερμά».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέραμα: Οδηγός κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σχιστού

Έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη - Είναι το τρίτο παιδί που πενθεί η οικογένειά του

Ναυάγιο στο Παλέρμο: «Ένας μακρύς κατάλογος λαθών οδήγησε στην τραγωδία» λέει ο κατασκευαστής του μοιραίου ιστιοφόρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr