Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς: «Iκανοποιημένος με την εμφάνιση αλλά δεν επαναπαυόμαστε»

Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς: «Iκανοποιημένος με την εμφάνιση αλλά δεν επαναπαυόμαστε»

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 4-0 στην Τούμπα που τον φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση στο League Phase του Europa League αλλά και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη μίλησε ο τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά

MixCollage-23-Aug-2024-12-04-AM-8003
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται... αγκαλιά με την πρόκριση στο League Phase του Europa League καθώς επικράτησε με 4-0 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε τόσο για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του όσο και για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που αποθεώθηκε από τον κόσμο του Δικεφάλου.

«Είμαι ικανοποιημένος, είδα ωραία πράγματα από την ομάδα γενικότερα. Κίνηση χωρίς την μπάλα ας πούμε. Σε κάθε περίπτωση δεν χαλαρώνουμε, ξέρουτμε πως είναι τέτοιου είδους παιχνίδια στην έδρα τους και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς».

Για το «αντίο» στον Κουλιεράκη από τον κόσμο: «Αρχικά δεν είναι το τελευταίο του παιχνίδι, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Ο Κουλιεράκης θα είναι μαζί μας την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα είναι εδώ»

Κλείσιμο
Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Δικέφαλου του βορρά αναφέρθηκε και στη στιγμή του πέναλτι με τον Κουλιεράκη αλλά και τον Τσάλοφ.

Αρχικά ρωτήθηκε για το σαφές προβάδισμα πρόκρισης που πήρε η ομάδα του και αν αυτό κάνει πιο εύκολη τη διαχείριση ενόψει των τριών αγώνων μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος: «Αν δεν δείχνεις σεβασμό τιμωρείσαι. Πώς θα πω ότι προκριθήκαμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο ματς και φυσικά να πάμε με την ίδια νοοτροπία σε όλη τη σεζόν.

Εγώ ξέρω πως έχουμε ένα ματς την Κυριακή με τον Παναιτωλικό και αυτό πρέπει να σκεφτούμε. Αυτό το ματς θα αρχίσω να σκέφτομαι, θα μελετήσω τον αντίπαλο και θα πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις. Εμείς θέλουμε και απέναντι στην Σάμροκ την Πέμπτη να πάμε απόλυτα προσηλωμένοι και με απόλυτη σοβαρότητα γιατί μας ενδιαφέρει η πρόκριση».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ άρχισε το ματς χωρίς παρουσία παίκτη που ήρθε το καλοκαίρι και πως με αυτή την ενδεκάδα έκανε ένα τέλειο παιχνίδι: «Δεν είναι τυχαίο. Είναι ένα σύνολο παικτών που αγωνίστηκε μαζί πέρσι, ξέρει ο ένας τον άλλο. Ξέρω πως πρέπει να παίρνουμε ρίσκο και να βάζουμε και τους νέους παίκτες μας. Και πέρσι το κάναμε αυτό μέχρι τον Φλεβάρη και μετά χάσαμε δυο τρεις εξ αυτών.

Αλλά είχαμε ενέργεια στα παιχνίδια μας και φέτος θέλω το ίδιο. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες ώστε να έρθουν κοντά στα θέλω μας γιατί θα έχουμε πολλά παιχνίδια και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Απλά το περσινό γκρουπ ήταν πιο έτοιμο και πνευματικά και αυτό είναι αλήθεια».

Για το ποιο στοιχείο της ομάδας του άρεσε περισσότερο: «Θέλω να ξεχωρίσω τον Μπράντον. Αυτό που του έλειψε ήταν απλά το γκολ. Αλλά σε όλα τα άλλα ήταν τέλειος. Το πώς έτρεξε, το πώς μάρκαρε, το πώς πίεσε, πως σωστά κινούνταν στον χώρο. Ετρεξε αδιάκοπα, έφερε ποιότητα στο παιχνίδι μας, εκμεταλλεύτηκε χώρους.

Ναι ξεχώρισα το στυλ του Μπράντον. Ναι όλοι ήταν καλοί, τι μπορώ να πω για τα άλλα παιδιά, τον Κωνσταντέλια, τον Ζίβκοβιτς, τον Οτο που βοήθησε στο πρώτο κομμάτι της ανάπτυξης, στα αμυντικά χαφ που έβγαλαν δουλειά, τον Τάισον, όλα τα παιδιά αλλά ναι ο Μπράντον για μένα ξεχώρισε. Αλλά θέλω να πω πως και οι παίκτες που μπήκαν βοήθησαν. Και οι τέσσερις αλλαγές βοήθησαν. Ο Καμαρά έδωσε λύσεις, ο Ντεσπόντοφ έβγαλε τη σέντρα στο γκολ κέρδισε και το πέναλτι, ο Μουργκ που για μένα απέναντι στον Πανσερραϊκό ήταν ο καλύτερος».

Για τη φάση του πέναλτι και ποια ακριβώς ήταν η απόφαση που πάρθηκε: «Είχα δώσει την άδεια στον Κουλιεράκη αλλά αντιλήφθηκα πως ήθελε να το εκτελέσει ο Τσάλοφ και αυτό αποφάσισα να γίνει άμεσα. Στο προηγούμενο ματς δεν του είχα επιτρέψει να το εκτελέσει και το εκτέλεσε ο Σβαμπ (σ.σ. στο ματς με τον Πανσερραϊκό). Ήταν δική μου ευθύνη που επέτρεψα στον Κουλιεράκη να ζητήσει να το εκτελέσει, αλλά από την στιγμή που ζήτησε να το εκτελέσει έπρεπε αυτό να γίνει.

Ο Τσάλοφ μετά το τέλος του αγώνα μου είπε πως ήταν λάθος που αστόχησε αλλά αυτό που θέλω να συζητήσω μαζί του είναι πως δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα να τρελαθεί επειδή πρέπει να σκοράρει. Είχε φάσεις, το τρίτο γκολ αρχίζει από τη δική του πίεση, στο τέταρτο γκολ αυτός το δημιουργεί. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα».



Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Ακούστε τον να θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να προαναγγέλλει υποψηφιότητα - «Χρειάζονται άμεσα αλλαγές» είπε


Financial Times: Το ΝΑΤΟ πρέπει να αντιδράσει στην συμφωνία Ερντογάν και Πούτιν για τον πυρηνικό σταθμό στο Ακούγιου

Ικαρία: Εντοπίστηκε σπάνιο, δηλητηριώδες έντομο σε παραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης