Ιωαννίδης για την ήττα στη Γαλλία: «Σημαντική η ρεβάνς, δεν πρέπει να μείνουμε εκτός Ευρώπης»

Ιωαννίδης για την ήττα στη Γαλλία: «Σημαντική η ρεβάνς, δεν πρέπει να μείνουμε εκτός Ευρώπης»

Δείτε τι δήλωσε ο επιθετικός των πρασίνων για το γκολ που σημείωσε και κράτησε το τριφύλλι ζωντανό στο παιχνίδι της πρόκρισής, αλλά και για τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ 

MixCollage-23-Aug-2024-12-59-AM-1418
Ο Παναθηναϊκός παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 22' δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην Γαλλία από τη Λανς, με το 2-1 ωστόσο να του δίνει ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη.

Ένα 2-1 που έγινε με γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη. Ο αρχηγός των «πρασίνων» μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και στάθηκε στη ρεβάνς λέγοντας πως είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς δεν πρέπει οι «πράσινοι» να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3mrlny0rbvt)


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης στην COSMOTE TV: "Το πρώτο γκολ δείχνει την ποιότητα της Λανς, εκμεταλλεύτηκε κάθε χώρο που αφήσαμε. Το δεύτερο γκολ δείχνει την απροσεξία μας όταν η αντίπαλη ομάδα δέχεται κόκκινη, το είχαμε πάθει και πέρσι με τη Ρεν.

Κλείσιμο
Δείχνει κατ' εμέ την απροσεξία και τη μη συγκέντρωση που έχουμε όταν η αντίπαλη ομάδα δέχεται κόκκινη κάρτα, το πάθαμε και πέρυσι με τη Ρεν αυτό. Κάθε φορά στις αντεπιθέσεις έχουμε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να το λύοσυμε μας στοιχίζει και δεν εκμεταλλεύτηκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο δεύτερο μέρος το λύσαμε, δεν μας απείλησαν και καταφέραμε να σκοράρουμε. Αν είχαμε περισσότερη υπομονή και κυκλοφορούσαμε πιο γρήγορη την μπάλα χωρίς βιασύνη, θα μπορούσαμε να βρούμε περισσότερους χώρους".

Για τη Λανς: "Κατά βάση είναι μια ομάδα που πρεσάρει ψηλά και πάει το ματς στο ένας εναντίος ενός, δεν το είδαμε πολύ σήμερα λόγω της κόκκινης. Θα εκμεταλλευτούμε τους χώρους πίσω στην πλάτη της άμυνας σίγουρα, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί το επίπεδο είναι ψηλό και μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Μας έχει στοιχίσει και μας ξαναστοιχίζει στην Ευρώπη".

Για τη ρεβάνς: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι δε γίνεται να είμαστε εκτός Ευρώπης. Θα τα δώσουμε το 100% και με τη βοήθεια του κόσμου για να καταφέρουμε να το γύρισουμε το ματς".

Για το γκολ που πέτυχε: "Είναι κάτι που το έχω από μικρός γενικά, το κάθετο drive, με το που βρίσκω χώρο και χρόνο. Πήγα κατά μέτωπο είδα την κίνηση του αμυντικού και τη γύρισα από την άλλη. Κατάφερα να μπω μπροστά τους και να πλασάρω, ήθελα να τσιμπήσω την μπάλα, αλλά δεν προλάβαινα. Ευτυχώς μπήκε γκολ. Μου το χρωστάει, γιατί το είχα κάνει κανά - δυο φορές και δεν μπήκε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3mpzfflptm1)




Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Ακούστε τον να θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να προαναγγέλλει υποψηφιότητα - «Χρειάζονται άμεσα αλλαγές» είπε


Financial Times: Το ΝΑΤΟ πρέπει να αντιδράσει στην συμφωνία Ερντογάν και Πούτιν για τον πυρηνικό σταθμό στο Ακούγιου

Ικαρία: Εντοπίστηκε σπάνιο, δηλητηριώδες έντομο σε παραλία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης