Μέλος του προπονητικού επιτελείου της Τσέλσι φέρεται να χρησιμοποιεί το ChatGPT την ώρα του αγώνα κόντρα στη Σερβέτ - Βίντεο

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει... πολύ Τσέλσι αυτή η κίνηση

Όλους τους λόγους για να ανησυχούν για την κατάσταση στην Τσέλσι έχουν οι οπαδοί της, που βλέπουν εδώ και δύο χρόνια την ομάδα τους να μην έχει συγκεκριμένο πλάνο, να ξοδεύει αβέρτα χρήματα για ποδοσφαιριστές και κάθε άλλο παρά να εντυπωσιάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Έντσο Μαρέσκα καλείται να βρει το γιατρικό για τούτη την κατάσταση, ωστόσο κανείς δεν είναι αισιόδοξος πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα καταφέρει να συμμορφώσει αυτό το πολυεπίπεδο χάλι.

Ενθαρρυντικό σίγουρα δεν είναι το γεγονός πως από το βράδυ της Πέμπτης και το ματς κόντρα στη Σερβέτ κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει μέλος του προπονητικού επιτελείου των «μπλε» να παίρνει συμβουλές από την τεχνητή νοημοσύνη (Α.Ι.) και το ChatGPT.

Βέβαια, μπορεί οι ερωταπαντήσεις να μην αφορούν υπάρχουσες τακτικές (τα δεδομένα του ChatGPT δεν είναι up to date) που θα βοηθήσουν στο ματς των πλέι οφ του Europa League αλλά κάτι άλλο, ενδεχόμενο που σίγουρα παραμένει ανησυχητικό, αλλά ενδεχομένως όχι τόσο από να το ψάχνεις προσαρμογές στην τακτική σου... στο ίντερνετ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr