Γκουντογκάν: Επίσημη η επιστροφή του στη Μάντσεστερ Σίτι

Γκουντογκάν: Επίσημη η επιστροφή του στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γερμανός μέσος έκανε ανάποδα το δρομολόγιο Μάντσεστερ - Μπαρτσελόνα, το οποίο είχε κάνει πριν από μία σεζόν - Δεν πήραν λεφτά οι «μπαλουγκράνα», αλλά έκαναν χώρο στο μισθολόγιο

gundogan
Επίσημη είναι η επιστροφή του Ιλκάι Γκουντογκάν στη Μάντσεστερ Σίτι, με τη Μπαρτσελόνα να επιβεβαιώνει τις δυνατές φήμες των προηγούμενων 24ώρων.

Μετά από επτά σεζόν στην Αγγλία, ο Γερμανός έφυγε για τη Βαρκελώνη ωστόσο τα πράγματα εκεί δεν πήγαν όπως θα τα περίμενε. Μετά την πρόσληψη του συμπατριώτη του, Χάνσι Φλικ, για το τιμόνι των «μπλαουγκράνα» υπήρχε μια ελπίδα πως θα παρέμενε στη Βαρκελώνη, όμως η απόφαση για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο ανάγκασε τη διοίκηση να «χαλαρώσει» τα συμβόλαιά της, με τον Γκουντογκάν να πληρώνει το μάρμαρο.

Για την επιστροφή του στην Αγγλία δεν δόθηκε κάποιο ποσό από την πλευρά της Σίτι, την ώρα που η Μπαρτσελόνα «κέρδισε» περί τα 13 εκατομμύρια από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ο σύλλογος της Καταλονίας τον ευχαρίστησε με μια λιτή ανακοίνωση για τις υπηρεσίες του, ενώ από την πλευρά του ο παίκτης ανέφερε πως επέστρεψε στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης