Γκουαρδιόλα για την επιστροφή Γκουντογκάν στη Σίτι: Ήταν έκπληξη, μου τηλεφώνησε και είπε αμέσως «ναι»

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του Ιλκάι Γκουντογκάν στο Έτιχαντ και αποκάλυψε το πώς έκλεισε η μεταγραφή του.

Η μεγάλη επιστροφή του Ιλκάι Γκουντογκάν στο ποδοσφαρικό του «σπίτι» είναι γεγονός και ο τεχνικός των Σίτιζενς, Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη συνέντευξη Τύπου, μοιράστηκε το παρασκήνιο της μεταγραφής του.






Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι: 

«Ήταν μια έκπληξη, ήρθε απροσδόκητα. Απλά συνέβη. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά, κι εγώ προσωπικά, αλλά κι οι παίκτες, το επιτελείο κι όλοι. Γνωρίζουμε την ποιότητα με την οποία έπαιξε την περασμένη σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο, με συνέπεια, με πολλά λεπτά, προσφέροντας πολλά. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία όταν ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει, οπότε είμαστε χαρούμενοι που γύρισε. Έλαβα ένα μήνυμα από τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν (αθλητικός διευθυντής) που μου είπε ότι ο Ιλκάι θέλει να μου μιλήσει. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε για την κατάσταση κι αν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει, αν θα μου άρεσε κι είπαμε ναι αμέσως».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνάκι: Διάρρηξη σε διαμέρισμα με λεία κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ

Χαλκιδική: Υπόμνημα με ερωτήματα για το μοιραίο λούνα παρκ κατέθεσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του 19χρονου Γιάννη - Ζητούν απαντήσεις

Κιάρα Φεράνι: Σε παραλία της Μυκόνου - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr