Νάπολι: Συμφώνησε με την Τσέλσι για Λουκάκου στα 45 εκατ. ευρώ!

Νάπολι: Συμφώνησε με την Τσέλσι για Λουκάκου στα 45 εκατ. ευρώ!

Ο θηριώδης φορ έχει συμφωνήσει ήδη με την πλευρά των Παρτενοπέι και πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας

28896009
Τη φανέλα της Νάπολι φιγουράρει ο Ρομέλου Λουκάκου! Το μέλλον του Βέλγου επιθετικού παρέμενε στον αέρα μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Ρόμα και την επιστροφή του στην Τσέλσι, μιας και δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα.

Οι Παρτενοπέι από την πλευρά τους εδώ και καιρό προσπαθούσαν να βρουν τη χρυσή τομή ώστε να ξεκλειδώσουν τη συμφωνία και η τελευταία τους προσπάθεια απέδωσε καρπούς.

Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ιταλική ομάδα τελικά συμφώνησε με την Τσέλσι για την αγορά του Βέλγου στα 45 εκατομμύρια ευρώ! Συγκεκριμένα η συμφωνία αφορά ένα φιξ ποσό στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα 15 εκατομμύρια συμπεριλαμβάνονται στη μορφή μπόνους.

Από την πλευρά του ο θηριώδης φορ έχει συμφωνήσει ήδη με την πλευρά των Παρτενοπέι και πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Κλείσιμο
Πλέον φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τη Νάπολι να προσθέτει στο «οπλοστάσιο» έναν επιθετικό που την περσινή περίοδο πέτυχε 21 γκολ σε Ιταλία και Ευρώπη με τη φανέλα της Ρόμα.


Πηγή: Gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνος Βλάχος: Ο χορός του με θαυμάστρια σε συναυλία του στα Χανιά

Κασσελάκης: Οργανωμένο σχέδιο εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ για να εκλεγεί «σωτήρας επιλεγμένος από τη Διαπλοκή» - Βίντεο

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή άνω των 8,5 εκατ. ευρώ από πωλήσεις μέσω πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης