La Liga: Απόδραση της Βιγιαρεάλ από τη Σεβίλλη με buzzer-beater, νίκη με ανατροπή η Θέλτα - Δείτε τα γκολ

La Liga: Απόδραση της Βιγιαρεάλ από τη Σεβίλλη με buzzer-beater, νίκη με ανατροπή η Θέλτα - Δείτε τα γκολ

Με χρυσό γκολ του Πέρεθ στις καθυστερήσεις το Κίτρινο Υποβρύχιο νίκησε με 2-1 στην Ανδαλουσία - Βασικός ο Δουβίκας στο 3-1 των Κελτών επί της Βαλένθια

MixCollage-24-Aug-2024-02-06-AM-1198
Η πρώτη φετινή νίκη για τη Βιγιαρεάλ είναι γεγονός! Σε ματς -θρίλερ στην Ανδαλουσία το Κίτρινο Υποβρύχιο κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Πέρεθ στις καθυστερήσεις, επικρατώντας επί της Σεβίλλης με 2-1. Η καλή μέρα μάλιστα φάνηκε από το... πρωί για τη Βιγιαρεάλ, καθώς μόλις στο 2΄ο Νταντζούμα άνοιξε το σκορ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ωστόσο ο Λουκεμπάκιο απάντησε και επανέφερε την ισορροπία. Στο 69΄το VAR δεν επέτρεψε στον εκτεθειμένο Κομεσάνα να δώσει ξανά το προβάδισμα στη Βιγιαρεάλ, η οποία ωστόσο τελικά τα κατάφερε στο 90΄+5΄χάρη σε χρυσό γκολ του Αγιόθε Πέρεθ.

SEVILLA FC 1 - 2 VILLARREAL CF | RESUMEN LALIGA EA SPORTS


Νίκη με ανατροπή για τη Θέλτα

Κλείσιμο
Το 2/2 έκανε η Θέλτα του Τάσου Δουβίκα, που αγωνίστηκε βασικός για 66 λεπτά, απέναντι στη Βαλένθια, την οποία νίκησε με ανατροπή 3-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga. Οι Νυχτερίδες πήραν το προβάδισμα στο 14ο λεπτό όταν μετά από φάση διαρκείας ο Λόπεθ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο νικώντας με κοντινή κεφαλιά τον Βιγιάρ. Ωστόσο, η απάντηση των Κελτών ήταν άμεση.

Στο 23' ο Μινγκέθα ισοφάρισε με σουτ στην κίνηση μετά την ασίστ του Άσπας, με τους ρόλους των δύο παικτών να εναλλάσσονται πέντε λεπτά αργότερα. Ο Μινγκέθα πέρασε κάθετη μπαλιά στον Άσπας, με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά για το 2-1 και την ανατροπή.

Μάλιστα, ο Άσπας είχε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της Θέλτα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όμως ο Μαμαρντασβίλι του είπε «όχι» από την άσπρη βούλα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» τη νίκη χάρη στην... οβίδα του Μπελτράν που άφησε άγαλμα τον Μαμαρντασβίλι, με το 3-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

RC CELTA 3 - 1 VALENCIA CF | RESUMEN LALIGA EA SPORTS



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης