F1: Φωτιά στο μονοθέσιο του Σάρτζεντ μετά από τρομακτικό ατύχημα - Βίντεο

F1: Φωτιά στο μονοθέσιο του Σάρτζεντ μετά από τρομακτικό ατύχημα - Βίντεο

Ένα πολύ τρομακτικό ατύχημα είχε ο Αμερικανός οδηγός της Williams, o οποίος διέλυσε το μονοθέσιό του στις προστατευτικές μπαριέρες και προκάλεσε διακοπή στο FP3

sergeant
Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η ημέρα για τη Williams Racing και τον Λόγκαν Σάρτζεντ στο Ζάντβορτ για το Grand Prix Ολλανδίας.

Ο Αμερικανός οδηγός είχε έξοδο στη στροφή 4 και προσέκρουσε με αρκετά χιλιόμετρα στις προστατευτικές μπαριέρες διαλύοντας την FW46 του.

Ο Σάρτζεντ είχε ξεκινήσει χρονομετρημένη προσπάθεια στο βρεγμένο Ζάντβορτ όταν έκανε ένα πολύ σημαντικό λάθος στην έξοδο της στροφής 3. Πατώντας στο κερμπ που είχε νερά, το μονοθέσιό του γλίστρησε, πάτησε στο γρασίδι και αποσταθεροποιήθηκε με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να χάσει τον έλεγχο.

Κλείσιμο


Σαν να μην έφτανε αυτό, το μονοθέσιο άρπαξε αμέσως φωτιά με τους βοηθούς της πίστας να πηγαίνουν με καθυστέρηση στο σημείο που είχε σταματήσει ο Σάρτζεντ. Για καλή του τύχη, ο οδηγός της Williams βγήκε δίχως κάποιον τραυματισμό από την FW46 η οποία διαλύθηκε ολοσχερώς.

Οι μηχανικοί έχουν μπροστά τους αρκετή δουλειά ώστε να το επιδιορθώσουν με τη συμμετοχή του στις κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1 αργότερα μέσα στη μέρα να είναι αμφίβολη.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης