Γκόμεζ: Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ένα μπακ που επιτίθεται - Βίντεο

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ συστήθηκε στον κόσμο της νέας του ομάδας, του ΠΑΟΚ

Ο  Αμερικανός Τζόναθαν Γκόμεζ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μπακ που ανυπονομεί να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και συστήθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ μιλώντας στο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube. 



Οι δηλώσεις του Τζόναθαν Γκόμες 

Για το ποια είναι τα συναισθήματα του: «Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα μου σε ένα τεράστιο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να κάνω την αρχή, να συναντήσω τους παίκτες, τους φίλους της ομάδας και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ».

Για το τι έμαθε για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας σύλλογος γνωστός παγκοσμίως. Φυσικά έχω ακούσει και έχω κάνει την έρευνα μου, Έχω δει βίντεο των φιλάθλων της ομάδας, του γηπέδου, του τρόπου που παίζει η ομάδα. Όλα με εντυπωσιάζουν και ήθελα να έρθω εδώ».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: «Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ένα μπακ που επιτίθεται. Είμαι σταθερός στα αμυντικά μου καθήκοντα, πρώτα αμύνομαι, μα μου αρέσει να εμπλέκομαι στην επίθεση, με όποιον τρόπο μπορώ. Προφανώς δεν έρχομαι με πολύ χρόνο στα πόδια μου, αλλά είμαι εδώ για να προσπαθώ και να γίνω καλύτερος κάθε μέρα».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι και τα όνειρά του: «Νομίζω πως όσο περάνει ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος, αλλά ειλικρινά θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ. Θεωρώ πως ο στόχος της ομάδας είναι να επαναλάβουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το αν ανυπομονεί να δει γεμάτη την Τούμπα: «Ναι ανυπομονώ! Χαίρομαι που θα το βιώσω, έχω δει βίντεο, αλλά στο γήπεδο είναι φυσικά ακόμα πιο έντονο και ελπίζω σύντομα να το ζήσω εντός αγωνιστικού χώρου, ως κάτι ''τρελό'».

Για το αν έχει λάβει μηνύματα από τους οπαδούς και για το τι θέλει να τους στείλει: «Ναι! Όπως έχω πει έχω δει πολλά βίντεο για τους φίλους της ομάδας και ξέρω ότι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του κλαμπ. Αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, ελπίζω να σας δω σύντομα και να σας προσφέρουμε μαζί με την ομάδα χαρές».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Χάνα Λιντς βρέθηκε μόνη στην καμπίνα της στο μοιραίο Bayesian, χωριστά από τον πατέρα της και τις άλλες σορούς

Συνελήφθη ένας ύποπτος για την αιματηρή επίθεση με τους 3 νεκρούς σε φεστιβάλ στη Γερμανία

Θρήνος για τον 22χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο με γουρούνα στην Άνδρο - «Δεν φορούσε κράνος», λέει ο πατέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr