Intercontinental U20: «Λύγισε» στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός, 2-1 από τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά - Δείτε τα γκολ

Intercontinental U20: «Λύγισε» στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός, 2-1 από τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά - Δείτε τα γκολ

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 55' με τον Λιατσικούρα, ισοφαρίστηκε στο 73' από τον Βινίσιους και έχασε τον παγκόσμιο τίτλο από γκολ του Τερέσα στο 90+2' - Δοκάρι στο 88' οι Πειραιώτες

6294939
Τα τρομερά «μωρά» του Ολυμπιακού προηγήθηκαν στο 56' με τον Λιατσικούρα, είδαν τη μπάλα στο δοκάρι στο 88' με κεφαλιά του Πρεκατέ και λύγισαν στο 90' +2' από τους πιτσιρικάδες της Φλαμένγκο που κατέκτησαν το Διηπειρωτικό U20 στο Mαρακανά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3ofyidpuw95)


Φλαμένγκο - Ολυμπιακός: Πώς ξεκίνησαν οι 2 ομάδες
Η Φλαμένγκο σύμφωνα με τη διάταξη που είχε δώσει η UEFA είχε γκολκίπερ τον Αλβες, άμυνα με Σάλες, Ιάγκο, Βίκτορ και Γουέλινγκτον, κέντρο με Ζοάο Αλβες, Λούκας και Γκόμες και τριάδα μπροστά με Ματέους Γκονσάλβες, Γουάλας και Ογκουντάνα.

Κλείσιμο
Για τους Νέους του Ολυμπιακού ο Μπότης ήταν γκολκίπερ, στην άμυνα ως στόπερ οι Ντάμα, Πρεκατές και Κουτσίδης, στα δύο άκρα ως μπακ - χαφ οι Αλαφάκης και Λιατσικούρας και οι Μπακούλας, Μουζακίτης, Πνευμονίδης και Παπακανέλλος στον άξονα με τον Παπακανέλλο να κινείται πιο κοντά στον φορ Κωστούλα.

Δέχθηκε πίεση ο Ολυμπιακός αλλά έβγαλε και τεράστιες φάσεις
Στο α' μέρος η Φλαμένγκο με την ποιότητα παικτών της όπως ο Ματέους Γκονσάλβες πρέσαρε τον Ολυμπιακό και είχε και φάσεις. Ειδικότερα στο 16ο λεπτό απείλησε με 2 καλές της προσπάθειες με τη 2η να ανήκει στον Ματέους.

Στο 20ό λεπτό ο Ολυμπιακός είχε τεράστια διπλή φάση. Πρώτα με σουτάρα του Παπακανέλλου που αποκρούστηκε και μετά στη 2η προσπάθεια από κοντά που έφυγε λίγο έξω. Στο 22' ο Πνευμονίδης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ βάζοντας κόντρα στον πορτιέρε Άλβες. Λίγο μετά ο Κωστούλας πήγε να βάλει ένα φοβερό γκολ με τακουνάκι που αποκρούστηκε σε φάση που δημιούργησε ο Παπακανέλλος.

Η Φλαμένγκο πίεσε ξανά χωρίς αντίκρισμα όμως. Στο α' μέρος πάντως πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο είχαν οι Παπακανέλλος και Πνευμονίδης ενώ με προβλήματα τραυματισμών από χτυπήματα έπαιζαν ο Παπακανέλλος με τον Κωστούλα.

Γκολ ο Λιατσικούρας και έξαλλοι πανηγυρισμοί αλλά ισοφάριση με τον Κάιο Γκαρσία και 2-1 με τον Τερέσα
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ που τόσο πολύ ήθελε και άξιζε. Στο 54ο λεπτό ήρθε το 0-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών για τους Πειραιώτες. Ο Λιατσικούρας από κοντά με εξαιρετική κίνηση αλλά και πολύ καλό τελείωμα έκανε το 0-1 μετά από προσπάθεια του Κωστούλα από κοντά που αποκρούστηκε προσωρινά.

Στο 73' όμως η Φλαμένγκο ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από φάση με κόντρες η μπάλα 'κόλλησε' δίπλα στον Μπότη παρότι απέκρουσε το τετ α τετ και από κοντά ο Κάιο Γκαρσία σκόραρε. Στα επόμενα λεπτά ο Ολυμπιακός θα είχε ξανά φάσεις. Φάσεις όπως το δοκάρι στην κεφαλιά του Πρεκατέ στο 88'.

Η Φλαμένγκο θα έβρισκε και 2ο γκολ στον έξτρα χρόνο. Στο 92' ο Τερέσα θα έκανε από κοντά το 2-1 μετά από πολύ καλή συνεργασία των Βραζιλιάνων και το τρόπαιο πήρε στη 'Φλα'.

MVP: Εάν θέλουμε να δούμε την ουσία του σκορ είναι ο Τερέσα με το 2-1. Γενικά ήταν ο Παπακανέλλος που έχει κάνει φοβερό ματς δημιουργικά και επιθετικά παρότι δεν σκόραρε.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι Βραζιλιάνοι είχαν σε καλή μέρα τον Ματέους παρότι δεν βρήκε δίχτυα. Για τον Ολυμπιακό εκτός από τον σκόρερ Λιατσικούρα θετικότατο πρόσημο είχε ο Πνευμονίδης.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Όλα τα παιδιά του Συλαϊδόπουλου πάλεψαν για τα καλά. Μπορεί να μην υπήρχαν παίκτες που να πηγαν σούπερ αλλά άπαντες τα έδωσαν όλα.

Η ΓΚΑΦΑ: Είναι η φάση του 2-1 για τη Φλαμένγκο σε μία στιγμή που βέβαια είχε βγει και η κούραση των παικτών του Ολυμπιακού που έπαιζαν στα... κόκκινα και ενώ οι Νέοι των Πειραιωτών δεν έκαναν καμία αλλαγή.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με λάθη η διαιτησία. Επέτρεψε το ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι της Φλαμένγκο ενώ 'ελέγχεται' και για το χτύπημα στον Παπακανέλλο μέσα στην περιοχή των Βραζιλιάνων.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Μόνο περηφάνεια για αυτά τα παιδιά του Ολυμπιακού και για την προσπάθειά τους. Τα έδωσαν όλα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν με τη Φλαμένγκο να νικά 2-1 και να παίρνει το Διηπειρωτικό.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Αλβες, Σάλες (86' Ντα Μάτα), Ιάγκο, Βίκτορ, Γουέλινγκτον (61' Κάρλος), Ζοάο Αλβες (61' Κάιο Γκαρσία), Λούκας, Γκόμες (65' Τερέσα), Γκονσάλβες, Γουάλας και Ογκουντάνα (86' Αντριέλ).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπότης, Ντάμα, Πρεκατές, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Μουζακίτης, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος και Κωστούλας.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Χάνα Λιντς βρέθηκε μόνη στην καμπίνα της στο μοιραίο Bayesian, χωριστά από τον πατέρα της και τις άλλες σορούς

Συνελήφθη ένας ύποπτος για την αιματηρή επίθεση με τους 3 νεκρούς σε φεστιβάλ στη Γερμανία

Θρήνος για τον 22χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο με γουρούνα στην Άνδρο - «Δεν φορούσε κράνος», λέει ο πατέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης