Μάντζιος: «Αυστηρή η απόφαση της τιμωρίας μας, ένα μήνυμα το πήραμε από τη διαιτησία»

Μάντζιος: «Αυστηρή η απόφαση της τιμωρίας μας, ένα μήνυμα το πήραμε από τη διαιτησία»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στον χρόνο που θα χρειαστεί η ομάδα για να αποκτήσει ομοιογένεια σημειώνοντας επίσης ότι η ομάδα χρήζει περαιτέρω ενίσχυσης ενώ μίλησε και για μήνυμα που πήρε από τη διαιτησία

mantzios
Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με Πανσερραϊκό, ο προπονητής του Άρη επανέλαβε ότι η ομάδα του θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα για να μετουσιώσει την καλή απόδοσή της και αναφέρθηκε στον τομέα της ομοιογένειας.

«Χρειάζεται χρόνος και δεν το λέω απλά για να το πω. Γνωρίζω σε ποια κατάσταση είναι κάθε παίκτης. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο και το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να παίρνουμε τους βαθμούς. Είχαμε μια καλή εικόνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πως είμαστε μια ομάδα που τρέχει καλά. Αυτό φάνηκε και στα δυο παιχνίδια. Στα τελευταία εικοσάλεπτα είχαμε καλά τρεξίματα.

Δουλεύουμε ξεχωριστά, άλλη προπόνηση κάνουν κάποιοι και άλλη προπόνηση κάποιοι άλλοι. Πάντα, με νέα πρόσωπα εν μέσω πρωταθλήματος, ψάχνουμε λύση εμείς οι προπονητές, προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ακόμη ρωτήθηκε για την απόδοση των Σιφουέντες, Ντιαντί: «Προσωπικά χάρηκα γιατί κέρδισε η ομάδα. Ο Σιφουέντες είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής με εμπειρία για τη διαχείριση καταστάσεων. Ο Ντιαντί έχει μέλλον. Διαθέτει τρομερή ποιότητα κι έχει θράσος. Γερός να είναι και όλα θα είναι καλά γι’ αυτόν και για την ομάδα».

Κλείσιμο
Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε και στην ποινή της μιας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον Άρη. Αυτή εξάλλου θα τον αναγκάσει να παίξει σε άδειο γήπεδο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. «Είναι μια αυστηρή μια τέτοια απόφαση. Δεν έγιναν επεισόδια ή τραυματισμός. Είναι μια χρονιά δύσκολη από όλες τις πλευρές. Σαν Άρης… ένα μήνυμα το πήραμε μέσα, από την διαιτησία. Όπως έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι άλλα πράγματα. Κάνουμε υπομονή για να δούμε σωστές αποφάσεις. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι μια χρονιά πολύ δύσκολη…».

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές που χρειάζεται να γίνουν απάντησε ότι «έγιναν στοχευμένες κινήσεις σε χαρακτηριστικά που θέλαμε. Όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε εκτενέστερα. Άμεσα δεν ξέρουμε αν θα γίνει κάτι, αλλά θέλουμε να έρθουν κι άλλα παιδιά. Θέλουμε να ενισχυθούμε κι άλλο».

Πηγή: gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Κούρσα ναυτικών εξοπλισμών και μεγαλοστομίες από τον Ερντογάν - «Η αεράμυνά μας θα ξεκινά από τη θάλασσα»

Έφοδος αστυνομικών σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Ζόλινγκεν - Νέα σύλληψη για το μακελειό


Αποκρουστικές εικόνες με χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης