Ίντερ - Λέτσε 2-0: Πρώτη νίκη για τους Νερατζούρι - Δείτε τα γκολ

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα Serie A, καθώς επικράτησε της Λέτσε στο Μιλάνο με 2-0. «Διπλό» της Τζένοα στην έδρα της Μόντσα

Παρθενικό τρίποντο για την Ίντερ στη Serie A της σεζόν 2024-25. Οι πρωταθλητές Ιταλίας μετά την «γκέλα» της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Τζένοα επικράτησαν της Λέτσε στο Μιλάνο με 2-0 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.



Οι Νερατζούρι βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 5', όταν μετά από σκαφτή μπαλιά του Μκιταριάν ο Ταρεμί έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε τη σέντρα και ο Νταρμιάν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Σιμόνε Ιτζάγκι τελείωσε το ματς στο 69'. Ο Γκασπάρ έκανε πέναλτι, ο Τσαλχάνογλου ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο έτερο ματς της 2ης αγωνιστικής της Serie A που έκανε σέντρα στις 21:45 η Τζένοα νίκησε τη Μόντσα, εκτός έδρας με 1-0. Το ματς έκρινε το γκολ του Πιναμόντι στο 45+7'. Για τους γηπεδούχους ήταν βασικός και αναντικατάστατος ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Πηγή: gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Κούρσα ναυτικών εξοπλισμών και μεγαλοστομίες από τον Ερντογάν - «Η αεράμυνά μας θα ξεκινά από τη θάλασσα»

Συνελήφθη ο δράστης της φονικής επίθεσης στο Ζόλινγκεν

Αποκρουστικές εικόνες με χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr