Κριστιάνο Ρονάλντο: Kατέρριψε το εντυπωσιακό ρεκόρ του MrBeast στο YouTube

Έγινε ο ταχύτερος content creator στο Youtube καθώς συγκέντρωσε 20 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα σε λίγες ώρες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε κανάλι στο YouTube και έχει ξεπεράσει ήδη τους 40 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς.

Ο Πορτογάλος σταρ έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής 20 βίντεο στο νέο του κανάλι, συγκεντρώνοντας πάνω από 70 εκατ. προβολές, γεγονός που του εξασφαλίζει τεράστιες οικονομικές απολαβές από την πλατφόρμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατ. συνδρομητές σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο MrBeast, ο οποίος χρειάστηκε περισσότερα από δύο χρόνια για να φτάσει στο ίδιο ορόσημο!

Ο 39χρονος Ρονάλντο εγκαινίασε το κανάλι του στο YouTube «UR» την Τετάρτη (21/08) , προσελκύοντας γρήγορα περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνδρομητές μέσα στα πρώτα 90 λεπτά. Το κανάλι του υπόσχεται να παρέχει στους θαυμαστές του πληροφορίες για το «μεγαλύτερο πάθος» του -το ποδόσφαιρο- καθώς και ματιές στη ζωή του εκτός γηπέδου, συμπεριλαμβανομένων των ενδιαφερόντων του για την οικογένεια, την ευεξία, τη διατροφή και τις επιχειρήσεις. Ο Ρονάλντο θα συμμετέχει επίσης σε συζητήσεις με διάφορους καλεσμένους στο κανάλι του.

Η αξιοσημείωτη άνοδος του Ρονάλντο στο YouTube δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της ιδιότητάς του ως το πρόσωπο που ακολουθείται περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας 917 εκατομμύρια οπαδούς σε διάφορες πλατφόρμες.

Παρόλο που ο αριθμός των συνδρομητών του Ρονάλντο συνεχίζει να ανεβαίνει ραγδαία, ο MrBeast παραμένει το άτομο με τους περισσότερους ακόλουθους στο YouTube με 311 εκατομμύρια συνδρομητές. Ωστόσο, δεδομένης της ραγδαίας ανόδου του Ρονάλντο, η διαφορά μπορεί να καλυφθεί σύντομα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα», δήλωσε ο Ρονάλντο στην ανακοίνωση. «Ήταν στο μυαλό μου για πολύ καιρό, αλλά επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε πραγματικότητα. Πάντα μου άρεσε να έχω μια τόσο δυνατή σχέση με τους οπαδούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κανάλι μου στο YouTube θα μου δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη πλατφόρμα για να το κάνω αυτό, και θα μάθουν περισσότερα για μένα, την οικογένειά μου και τις απόψεις μου για πολλά διαφορετικά θέματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο φωτογράφος της κοσμικής Αθήνας, Λάκης ΓιακουμήςΣυνελήφθη ο δράστης της φονικής επίθεσης στο Ζόλινγκεν

Αποκρουστικές εικόνες με χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr