Καρβαλιάλ: «Όταν κάνω αλλαγές εμπιστεύομαι τους Αντρέ Όρτα και Γκόρμπι»

Καρβαλιάλ: «Όταν κάνω αλλαγές εμπιστεύομαι τους Αντρέ Όρτα και Γκόρμπι»

Ο Καρβαλιάλ μίλησε για τον περιορισμένο αριθμό αλλαγών που κάνει και για την εμπιστοσύνη που έχει στον Αντρέ Όρτα αλλά και στον Γκόρμπι

horta
Η Μπράγκα αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι την Μορεϊρένσε στο γήπεδό της, θέλοντας να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και να φτάσει τους 7 βαθμούς σε τρία ματς.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος ρωτήθηκε για τον περιορισμένο αριθμό αλλαγών που κάνει και αναφέρθηκε στους Αντρέ Όρτα και Γκόρμπι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Καλή ερώτηση, γιατί υπάρχει μια ιδιαιτερότητα εδώ... Μπήκα πρόσφατα στην ομάδα και δεν ξέρω τους παίκτες σε βάθος, εκτός απ' αυτούς που ήδη ήξερα και από την ανάλυση που έκανα, οπότε είναι φυσικό όταν πρέπει να πάρω μια απόφαση, να πηγαίνω σ' αυτήν που ξέρω καλύτερα και επιλέγω τον Αντρέ Όρτα ή τον Γκόρμπι. Με τη σημασία των αγώνων που είχαμε και τα πολύ σφιχτά αποτελέσματα, δεν κατάφερα να επεκταθώ περισσότερο (αναφέρεται στο ροτέισον). Πηγαίνω σ' ό,τι είναι πιο ασφαλές, αλλά αυτό δεν οφείλεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης στους παίκτες».

Παρόλα αυτά, για τον Ολυμπιακό δεν έχουν εκμηδενιστεί οι πιθανότητες επιστροφής του παίκτη, με τους Πειραιώτες να προσπαθούν ακόμη να βάλουν αίσιο τέλος στην περίπτωσή του.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης