Κάρμο: Στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό

Κάρμο: Στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής (25/8) στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, ώστε να ανανεώσει στο Λιμάνι. Παραμένει άγνωστο αν θα αποκτηθεί με μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ

carmo
Πλέον... τρέχει η αντίστροφη μέτρηση για την επισημοποίηση του deal Ολυμπιακού - Νταβίντ Κάρμο. Ο Ανγκολέζος στόπερ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία για παρουσία του στους Πειραιώτες.

O σχεδόν δίμετρος στόπερ, που ανήκε στην Πόρτο, ξεκίνησε το Σάββατο το ταξίδι του για την Αθήνα και προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Κυριακής (25/8) έτσι ώστε να κλείσει και τυπικά τη μεγάλη επιστροφή του στους Πειραιώτες!

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Κάρμο θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό με μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ (το πιο πιθανό) ή αν θα ανήκουν τα δικαιώματά του στους «ερυθρόλευκους».

Αυτό έτσι κι αλλιώς μικρή σημασία έχει για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους οπαδούς της ομάδας αφού η ουσία είναι πως θα βλέπουν τον αγαπημένο τους στόπερ να αγωνίζεται ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης