Κάρμο: Στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής (25/8) στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, ώστε να ανανεώσει στο Λιμάνι. Παραμένει άγνωστο αν θα αποκτηθεί με μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ

Πλέον... τρέχει η αντίστροφη μέτρηση για την επισημοποίηση του deal Ολυμπιακού - Νταβίντ Κάρμο. Ο Ανγκολέζος στόπερ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία για παρουσία του στους Πειραιώτες.

O σχεδόν δίμετρος στόπερ, που ανήκε στην Πόρτο, ξεκίνησε το Σάββατο το ταξίδι του για την Αθήνα και προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Κυριακής (25/8) έτσι ώστε να κλείσει και τυπικά τη μεγάλη επιστροφή του στους Πειραιώτες!

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Κάρμο θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό με μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ (το πιο πιθανό) ή αν θα ανήκουν τα δικαιώματά του στους «ερυθρόλευκους».

Αυτό έτσι κι αλλιώς μικρή σημασία έχει για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους οπαδούς της ομάδας αφού η ουσία είναι πως θα βλέπουν τον αγαπημένο τους στόπερ να αγωνίζεται ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr