Super League 1, Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 0-1: «Γκρέμισε» ό,τι έχτισε στο ΟΑΚΑ - Δείτε το γκολ

Ο Αστέρας AKTOR ήταν ανώτερος, αλλά φλύαρος και αναποτελεσματικός με αποτέλεσμα να υποστεί ήττα με 1-0 από το Βόλο, μία εβδομάδα μετά τη σπουδαία νίκη του στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού

Ο Αστέρας AKTOR μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ δεν κατάφερε να κάνει το 2/2. Ο κυνικός Βόλος πέρασε με «διπλό» από την Τρίπολη, καθώς επικράτησε κόντρα στους Αρκάδες με 1-0 και έκανε βαθμολογικό σεφτέ στη νέα σεζόν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Έκρινε το ματς το πρώτο γκολ του Ούγγρου φορ, Μαρίκ Κόσζτα. Είχε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει η ομάδα του Ράσταβατς.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Έτσι ξεκίνησαν
Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε τον Αστέρα AKTOR σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Παπαδόπουλος στην εσία, με τους Γκαρθία, Αλάγκμπε, Καστάνιο και Άλβαρες μπροστά του. Μούμο και Γιαμπλόνσκι στα χαφ, ενώ Ρεγκίς, Μπαρτόλο και Καλτσάς πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Άνταμ.

Από την πλευρά του ο Χοακίν Γκόμεζ κατέβασε τον φιλοξενούμενο Βόλο σε διάταξη 3-5-2. Ο Σιαμπάνης στα δοκάρια, με τους Κορέα, Καλογερόπουλο και Μίλετιτς στα στόπερ. Μύγας δεξιά και Φεράρι αριστερά. Γκλάβσιτς, Κόμπα και Άλτμαν στη μεσαία γραμμή, με τους Ασεχνούν και Κόσζτα στην επίθεση.

«Χρυσό» γκολ ο Κόσζτα, δοκάρι ο Γιαμπλόνσκι
Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στην πρώτη φάση του παιχνιδιού. Στο 12' ο Γκλάβτσιτς έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Κόσζτα έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Καστάνιο δεν τον πρόλαβε και ο επιθετικός του Βόλου πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Από εκεί και πέρα οι Αρκάδες πήραν τον έλεγχο και πίεσαν, όμως δεν ήταν εύκολο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Βόλου. Καλύτερη στιγμή των Αρκάδων ήταν στο 39', όταν ο Γιαμπλόνσκι βρήκε χώρο εκτός περιοχής, δοκίμασε το πόδι του, ο Σιαμπάνης έπεσε εξαιρετικά στη γωνία του και την έστειλε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του.

Πίεσε ο Αστέρας, πήρε το τρίποντο ο Βόλος
Στο ίδιο μήκος κύματος κύλησε και το δεύτερο μέρος στην Τρίπολη. Οι Κιτρινομπλέ είχαν την μπάλα στα πόδια τους αλλά σε μεγάλο βαθμό έμοιαζαν να μην έχουν ιδέες. Στο 52' το καλό σουτ του Άνταμ κόντραρε στο σώμα του Καλογερόπουλου και στο 55' ο Άλτμαν σούταρε από καλό σημείο και ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε εύκολα. Στο 59', ο Καλτσάς σέντραρε, ο Άνταμ έκανε το άλμα αλλά δεν βρήκε την μπάλα με το κεφάλι.

Στο 62' ο Φεράρι έδιωξε την μπάλα πάνω από τη γραμμή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αστέρα, δυο λεπτά αργότερα (64') ο Άλβαρες σέντραρε από τα αριστερά και ο Καλτσάς αστόχησε με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και στο 65' ο Ρεγκίς αστόχησε με δυνατό σουτ από το όριο της περιοχής.

Στο 68' έπειτα από σέντρα του Παλάσιος, πρώτη κεφαλιά από τον Καστάνιο, δεύτερη του Ντελί και ο Ρεγκίς αστόχησε με πλασέ στην κίνηση από διαγώνια θέση εντός περιοχής. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 78', ο Μάντζης βρήκε την μπάλα με το σώμα 'έπειτα από σέντρα του Άλβαρες και ο Σιαμπάνης έβγαλε με δυσκολία σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν αρκετά κόρνερ μέχρι το φινάλε (13-0 συνολικά), τα οποία δεν αξιοποίησαν. Στο 90+6' μετ΄από προσπάθεια του υ Φαράι, από τις κόντρες η μπάλα πήγαινε προς την εστία αλλά έβγαλε εντυπωσιακά πάνω από τη γραμμή ο Μίλετιτς.

Αστέρας AKTOR (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (78' Μάντζης), Αλάγκμπε (46' Ντελί), Καστάνιο, Άλβαρες, Μούμο, Γιαμπλόνσκι (59' Ρέτζιτς), Καλτσάς, Ρεγκίς (77' Φαράι), Μπαρτόλο (59' Παλάσιος), Άνταμ.

Βόλος (Γκόμεζ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορέα, Μίλετιτς, Φεράρι, Καλογερόπουλος, Κόμπα (73' Ντε Καμπς), Άλτμαν (82' Ασλανίδης), Γκλάβτσιτς (82' Δόσης), Κόσζτα (66' Κόντε), Ασεχνούν (66' Μεντιέτα).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίαζε την 16χρονη πρώην κοπέλα του γιου του: Οι απειλές και η παγίδα που της έστησε

Ανάλυση Sky News: Τι δείχνει η αντίδραση του Ισραήλ στην ευρεία επίθεση της Χεζμπολάχ - «Πυριτιδαποθήκη» η Μέση Ανατολή

Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν μια πιο αυστηρή σαρία και απαγορεύουν τη γυναικεία φωνή σε δημόσιους χώρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr