Τσιτσιπάς: Θέλω να κάνω καλύτερη την εκτός κορτ σχέση με τον πατέρα μου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει πλέον προπονητή τον πατέρα του αλλά θέλει να χτίσει μια νέα σχέση σε ανθρώπινο επίπεδο μαζί του

Ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του, την Τρίτη στις 18:00, στο US Open απέναντι στον Θανάση Κοκκινάκη, μίλησε για την σχέση με τον πατέρα του. 

Ο Έλληνας τενίστας πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να απολύσει τον πατέρα του από προπονητή του αφού είχε φθαρεί η σχέση τους και είχαν απομακρυνθεί, λόγω πίεσης και δουλειάς, ο ένας από τον άλλο. 

Μιλώντας στο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι SuperTennis δήλωσε πως θέλει να φτιάξει την εκτός κορτ σχέση με τον Απόστολο Τσιτσιπά. 

«Τις περισσότερες φορές δεν είμαι σίγουρος για τις αλλαγές που κάνω στην ομάδα μου. Είναι κάτι δύσκολο και επώδυνο. Όταν κάνω αλλαγές, λειτουργώ με το ένστικτο και συνήθως είναι σωστές. Ένιωσα ότι τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, κρατούσα μέσα μου πολλά από τα συναισθήματά μου για κάποια πράγματα και δεν μπορούσα να εκφραστώ νωρίτερα. Ήρθε, όμως, η ώρα να κάνω αυτή τη σημαντική αλλαγή στην ομάδα μου.

Θέλω πραγματικά να αναπτύξω τη σχέση με τον πατέρα μου και να την κάνω καλύτερη εκτός court. Ένιωσα ότι η πίεση και οι προσδοκίες των τελευταίων ετών στο tour μάς είχαν απομακρύνει και αυτό είναι φυσικό, διότι συνεργάζομαι επαγγελματικά με τον πατέρα μου. Σε κάθε σχέση πατέρα-γιου αυτό μπορεί να φέρει απόσταση αντί για δέσιμο. Μέχρι τώρα είναι όλα καλά, είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να τον έχω ως πατέρα μου, ενώ μας βοηθάει ο κάπτεν της ομάδας Davis Cup σε ρόλο προπονητή τις προσεχείς εβδομάδες. Είναι κάποιος που γνωρίζω καλά και ελπίζω να βγάλει το καλύτερό μου τένις και να εξελιχθούμε μαζί» είπε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.


Ειδήσεις σήμερα:

17 Αυγούστου 1944, το «Μπλόκο της Κοκκινιάς»: Ποιοι το έστησαν και πόσα ήταν τα θύματα

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια στις διακοπές της

Live your myth in Ψίμυθος: Το ελληνικό νησί του... Twitter που τρελαίνει τους «επισκέπτες»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr