Ολυμπιακός: Συνεχίζει στους Πειραιώτες ο Κάρμο - Θα παίξει δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Ανγκολέζος στόπερ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα παίξει δανεικός τη σεζόν 2024-25 στον Ολυμπιακό

Σαν να μην έφυγε ποτέ. Ο Νταβίντ Κάρμο που έπαιξε δανεικός την περασμένη σεζόν από την Πόρτο στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο να φορά την φανέλα των Πειραιωτών με τους οποίους κατέκτησε το Conference League. 

Ο 25χρονος Ανγκολέζος στόπερ που ήταν βασικό στέλεχος στην πορεία προς την κορυφή της Ευρώπης ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό μέσω ανάρτησης στα social media.


 

«Ο Νταβίντ Κάρμο συνεχίζει στον Ολυμπιακό μας!» έγραψαν οι Πειραιώτες. 



O διεθνής άσος από την Ανγκόλα μετά από την κατάκτηση του Conference League επέστρεψε στην Πόρτο με την οποία ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Αγωνίστηκε όμως ελάχιστα, ο προπονητής δεν τον υπολόγιζε και επέστρεψε στον Ολυμπιακό. 



Ο παίκτης αποκτήθηκε αντί 15 εκατ. ευρώ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Premier League θα παίξει για τη σεζόν 2024-25 ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

 

H ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ 

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Ντέιβιντ Κάρμο από την Πόρτο. Ο 25χρονος εντάχθηκε στον σύλλογο με πενταετές συμβόλαιο και θα παίξει τη σεζόν 2024/25 ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

Ο Καρμό έρχεται έχοντας παίξει το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιριστής καριέρας του στην πορτογαλική S.C. Braga και την FC Porto, αλλά πέρσι δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό. 

Ξεκινώντας την καριέρα του στην S.C. Braga, ο κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε 57 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στη συνέχεια επέστρεψε στη γενέτειρά του στο Πόρτο, όπου έπαιξε 27 φορές για την FC Porto και βρήκε ξανά επιτυχία στο Κύπελλο Πορτογαλίας το 2023.

Έχει επίσης πλούσια εμπειρία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις καταγράφοντας εννέα συμμετοχές τόσο στο UEFA Champions League όσο και στο Europa Conference League για την FC Porto και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα, καθώς και 11 στο UEFA Europa League για την S.C. Braga.

Κατά τα πρώτα στάδια της καριέρας του, ο Κάρμο ήταν μέλος  της ομάδας της Πορτογαλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-19 το 2018.

Ευχόμαστε στον Ντέιβιντ ότι καλύτερο για τη σεζόν του στον Ολυμπιακό».






Ειδήσεις σήμερα:

17 Αυγούστου 1944, το «Μπλόκο της Κοκκινιάς»: Ποιοι το έστησαν και πόσα ήταν τα θύματα

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια στις διακοπές της

Live your myth in Ψίμυθος: Το ελληνικό νησί του... Twitter που τρελαίνει τους «επισκέπτες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr