Super League 1: Μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, πρώτη νίκη ο ΠΑΟ, γκέλα για την ΑΕΚ - Δείτε τα 9 γκολ

Super League 1: Μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, πρώτη νίκη ο ΠΑΟ, γκέλα για την ΑΕΚ - Δείτε τα 9 γκολ

Ο ΠΑΟΚ το 2χ2 μετά το 2-0 επί του Παναιτωλικού - Ο Σπόραρ στο 90+6' χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟ απέναντι στον Λεβαδειακό - Έμεινε στο 1-1 με τη Λαμία η ΑΕΚ - Την Δευτέρα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καλλιθέα

superleague-0
Μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1 έμεινε ο ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της 2ης ημέρας της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2χ2 κερδίζοντας 2-0 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και μπορεί να αποκτήσει συγκάτοικο στην κορυφή μόνο εάν ο Ολυμπιακός που παίζει την Δευτέρα (20:30) με την Καλλιθέα πάρει το τρίποντο. 

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη (1-0 τον Λεβαδειακό) ενώ η ΑΕΚ "έσπασε" τα δοκάρια στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά έμεινε στο 1-1 με τη Λαμία. Μεγάλο διπλό του Βόλου στην Τρίπολη και σπουδαία νίκη του Άρη στις Σέρρες. Από ένα βαθμό μοιράστηκαν ΟΦΗ και Ατρόμητος στην Κρήτη.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-0
Ο κακός στο πρώτο ημίχρονο ΠΑΟΚ, απείλησε ελάχιστα τον μαχητικό Παναιτωλικό που είχε τρεις καλές στιγμές, αλλά στο δεύτερο όλα αλλάξαν.

Κλείσιμο
Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Ο Δικέφαλος βρήκε γρήγορα το 1-0 (51' Σάστρε), οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν κι ο Τισουντάλι στο 79' πέτυχε το 2-0 με το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Δικέφαλος, η μόνη ομάδα που έχει κάνει το 2χ2 μέχρι στιγμής (αύριο παίζει ο Ολυμπιακός) είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-0

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3pa160g8osh)


Για 96 λεπτά ο Παναθηναϊκός φλέρταρε με μια δεύτεεη οδυνηρή εντός έδρας γκέλα, αλλά το γκολ του Άντραζ Σπόραρ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων λύτρωσε τους πράσινους.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο όπως και στην πρεμιέρα με τον Αστέρα έκανε ροτέιτσιον κι ο ψυχωμένος Λεβαδειακός κρατούσε  το μηδέν, αλλά δεν είχε πολλές φάσεις στην κόντρα.

Ο ΠΑΟ όμως έδειχνε ότι δεν είχε ξεκάθαρο πλάνο για να πιέσει στα τελευταία λεπτά με την είσοδο Τετέ, Σπόραρ και να βρει το γκολ της νίκης από την κεφαλιά του πρώτου που έδιωξε δύσκολα ο Γκροφ με τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και τον Σπόραρ να προλαβαίνει τους αμυντικούς. 

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-1
Στο άδειο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» (ούτε το διπλό στο ΟΑΚΑ συγκίνησε τους Τριπολιτσιώτες) ο Αστέρας Τρίπολης την... πάτησε από τον ψυχωμένο Βόλο.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ 

Οι Θεσσαλοί στην πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή πέτυχαν γκολ με τον Κόσζτα στο 12' και παρά την ασφυκτική πίεση που τους άσκησαν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ μέχρι το τέλος πανηγυρίζοντας τους πρώτους τους βαθμούς.

ΑΕΚ - Λαμία 1-1

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3oftb3n5g81)

Δεν απέφυγε την πρώτη γκέλα της χρονιάς η ΑΕΚ που παρά την ασφυκτική υπεροχή της, στο τέλος πρέπει να αισθάνεται τυχερή που πήρε και τον βαθμό.

Η Λαμία στην πρώτη της ουσιαστικά φάση βρήκε το γκολ με το εξαιρετικό σουτ του Φουρτάδο και στη συνέχεια... υπέφερε μέχρι το φινάλε καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα.

«Κρατούσε» όμως ο Κόστιτς και η άμυνα μέχρι το 87' όταν ισοφάρισε ο Μουκουντί και μετά ανέλαβαν τα... δοκάρια (είχε δύο η ΑΕΚ στο 90'+3' και στο 90'+6').

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3odcei6s43d)

Χωρίς νίκη συνεχίζουν κι οι δύο ομάδες μετά τη 2η αγωνιστική, ωστόσο για τον Ατρόμητο η ισοπαλία στο Ηράκλειο σημαίνει ότι παραμένει και αήττητος (1-1 στην πρεμιέρα με τον Άρη).

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του Γκονζάλεζ στο 9', αλλά από πολύ νωρίς φάνηκε να επαναπάυεται σ' αυτό το γκολ και το πλήρωσε.

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος ειδικά στο Β' ημίχρονο και βρηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90'+2' με τον Καλοσκάμη, ενώ στο φινάλε είχαμε τρεις αποβολές (μία ο ΟΦΗ, δύο ο Ατρόμητος).

Πανσερραϊκος - Άρης 0-1

Πανσερραϊκός-Άρης: 0-1 (MD 2, 24/08/2024)

Με το πρώτο γκολ του Χοσέ Σιφουέντες με τη φανέλα του Άρη (και το πρώτο του μέσου από το Εκουαδόρ μετά από 407 ημέρες) οι κίτρινοι πέρασαν δίκαια και άνετα από τις Σέρρες.

Σ' έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Μάντζιου κυριάρχησαν πλήρως, βρήκαν το γκολ στο 35' και το τελικό 0-1 τους αδικεί πραγματικά καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.


Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1
Πανσερραϊκός-Αρης 0-1
ΑΕΚ-Λαμία 1-1
Αστέρας Aktor-Βόλος 0-1
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0
Δευτέρα (26/8)
Ολυμπιακός-Athens Kallithea (20:30)

Η βαθμολογία (Σε 2 αγώνες)
ΠΑΟΚ 6
Αρης 4
ΑΕΚ 4
Λαμία 4
Ολυμπιακός 3*
Παναθηναϊκός 3
Βόλος 3
Αστέρας Aktor 3
Ατρόμητος 2
Athens Kallithea 1*
Λεβαδειακός 1
ΟΦΗ 1
Παναιτωλικός 0
Πανσερραϊκός 0
*Ολυμπιακός και Athens Kallithea έχουν 1 παιχνίδι.

Επόμενη αγωνιστική (3η αγωνιστική)
Σάββατο (31/8)
Λαμία-Ολυμπιακός (19:30)
Αρης-Αστέρας Aktor (20:00)
Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός (22:00)
Κυριακή (1/9)
Λεβαδειακός-ΑΕΚ (19:00)
Βόλος-ΟΦΗ (19:30)
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (20:30)
Athens Kallithea-Παναθηναϊκός (22:00)


Ειδήσεις σήμερα:

17 Αυγούστου 1944, το «Μπλόκο της Κοκκινιάς»: Ποιοι το έστησαν και πόσα ήταν τα θύματα

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια στις διακοπές της

Live your myth in Ψίμυθος: Το ελληνικό νησί του... Twitter που τρελαίνει τους «επισκέπτες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης