Αλόνσο μετά τη δύσκολη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Χάσαμε την συγκέντρωσή μας, οι σκέψεις μας ήταν στη Λανς»

Αλόνσο μετά τη δύσκολη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Χάσαμε την συγκέντρωσή μας, οι σκέψεις μας ήταν στη Λανς»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και επισήμανε πως χάθηκε η συγκέντρωση λόγω του αγώνα της Πέμπτης 

MixCollage-26-Aug-2024-12-06-AM-1186
Ο Παναθηναϊκός παρά την κακή εμφάνιση νίκησε τον Λεβαδειακό με 1-0 με γκολ του Σπόραρ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως η νομάδα του δεν έδειξε και την καλύτερη εικόνα, επισημαίνοντας πως χάθηκε η συγκέντρωση λόγω του αγώνα με τη Λανς την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός στις δηλώσεις του στην Cosmote TV στάθηκε στο γεγονός πως η σκέψη των παικτών του ήταν στη ρεβάνς με τη Λανς την ερχόμενη Πέμπτη (29/8).

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν σας κρύβω ότι οι σκέψεις όλων μας ήταν στα παιχνίδια με τη Λανς. Βεβαίως, ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το αποψινό παιχνίδι και οι τρεις βαθμοί, αλλά οι σκέψεις μας ήταν στη Λανς.

Δείξαμε χαρακτήρα, αλλά δεν ήμασταν καλοί όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες ότι δεν έδειξαν χαρακτήρα, αλλά δεν παίξαμε με τον τρόπο μας και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε και εμείς και οι φίλαθλοί μας», ανέφερε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3p9v2eybrex)
Κλείσιμο


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

Δεύτερο παιχνίδι στο Πρωτάθλημα με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Η ομάδα δεν ρόλαρε όμως, δεν έδειξε καλή εικόνα και είχαμε νίκη με αποδοκιμασίες. Πώς το εξηγείτε αυτό;

«Καταρχάς έχετε απόλυτο δίκιο, δεν δείξαμε την καλύτερή μας εικόνα ποδοσφαιρικά. Αυτό που ζητάω πάντα είναι οι παίκτες να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Και εκεί δεν έχω τίποτα να πω για τους παίκτες, αυτό το εξετέλεσαν με τον καλύτερο τρόπο. Όμως δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να πω ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για να παίξουμε. Ξέραμε ότι ο αποψινός αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Αλλά όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι την Πέμπτη έχουμε έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα για την Ευρώπη. Αυτό είτε το θέλουμε, είτε όχι, είναι κάτι που μας έκανε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας απόψε. Θα πω πάλι ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας να παίξουμε. Και επίσης δεν συμμετείχαν σημαντικοί παίκτες, όπως ο Ιωαννίδης και ο Ίνγκασον».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3p9u44yb1bl)




Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Καραλής στο Τwitter: Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ, τώρα είμαι ο πρώτος που πέρασε τα 6 μέτρα

«Ρεσάλτο» της ΑΑΔΕ σε σκάφη ημερήσιας κρουαζιέρας στη Σαντορίνη - Απέκρυπταν τζίρο χιλιάδων ευρώ


Το θρυλικό συγκρότημα Oasis επιστρέφει μετά από 15 χρόνια - Μυστική συμφωνία για παγκόσμια περιοδεία με 58 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης