Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Θα πρέπει να καλυφθούν κάποια κενά»

Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Θα πρέπει να καλυφθούν κάποια κενά»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη 2η συνεχόμενη νίκη στο πρωταθλημα στάθηκε στην εμφάνιση των μεταγραφών και στον Τισουντάλι που πέτυχε το πρώτο του γκολ

loutseskou_paok
Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική και έφτασε τους έξι βαθμούς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στη δυσκολία του ματς, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά και για τον Τισουντάλι.

«Ο Τισουντάλι σκόραρε σήμερα, είμαι χαρούμενος για αυτόν, έχει ποιότητα. Πρέπει να βρίσκουμε την κατάλληλη στιγμή να εντάσσουμε τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα.

Έχουμε μια μεγάλη σεζόν μπροστά μας και όλοι θα είναι σημαντικοί. Δεν ξέραμε πως θα αντιδρούσε ο Σορετίρε στο παιχνίδι και έτσι περιμέναμε να έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες στο παιχνίδι, ένα ασφαλές σκορ. Πρέπει να μάθει τη φιλοσοφία μας, τις ευθύνες που θα έχει στο παιχνίδι, κάθε παιχνίδι είναι τελικός και πρέπει να μαθαίνει. Είναι σημαντική νίκη για εμάς και προχωράμε».

Για το κομμάτι των μεταγραφών αλλά και των νέων παικτών στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά:

Για αν η ομάδα παίζει όπως θέλει και είπε μεταξύ των άλλων τα εξής: «Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε μία καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα και ειδικά μετά την Μάλμε.

Υπήρξαν στιγμές που είχαμε αυτό που θέλαμε. Στο ματς με τον Πανσερραίκό θέλαμε την νίκη και το πετύχαμε. Ύστερα ήρθε η Σάμροκ και μία σημαντική νίκη. Σε αυτό το ματς, παίξαμε διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να σκοράρουμε. Είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί τα γκολ έδωσαν αυτοπεποίθηση στην ομάδα».

Όσο για τον Τισουντάλι τόνισε: «Μπορεί να παίξει και ως κλασικός επιθετικός, αλλά και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Αυτή την χρονική περίοδο, τον προτιμώ να παίξει πιο μπροστά. Είναι μία πρόκληση για τον ίδιο για να δείξει τις δυνατότητές του. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσάλοφ. Ο επιθετικός πρέπει να δείχνει τις δυνατότητές του. Είχα μία συζήτηση με τον Τισουντάλι, του εξήγησα πως δεν είναι εύκολο να ξεκινά βασικός.

Του είπα όλες τις συνθήκες που επικρατούν κατά την διάρκεια ενός αγώνα και μέχρι να προσαρμοστεί στην ομάδα. Προφανώς ήθελε περισσότερο χρόνο. Όταν ένας παίκτης έχει αυτή την ποιότητα, πρέπει να μάχεται για κάθε μπαλιά, να παίζει από παιχνίδι σε παιχνίδι και να βελτιώνεται. Θα προτιμούσα να τον είχα στην προετοιμασία για να μάθει πολλά περισσότερα.

Είναι λογικό να μάθει τις κινήσεις μέσα στο γήπεδο, τι θέλει από τους συμπαίκτες του. Τον είδα λίγο πεσμένο και του μίλησα. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Είναι ένας παίκτης που θα είναι μαζί μας για καιρό. Το ίδιο ισχύει και για τον Σορετίρε. Με το σκορ στο 2-0, τον βάλαμε στο παιχνίδι. Θέλαμε να μάθει και αυτός εμάς και εμείς αυτόν. Θα τον ήθελα και αυτόν στην προετοιμασία».

Για τον ρόλο του Καμαρά: «Ορισμένοι παίκτες ανταποκρίνονται πιο εύκολα, πιο γρήγορα, κάποιοι άλλοι πιο αργά. Αυτό είναι το στυλ του Καμαρά που μας αρέσει. Αγωνιζόταν σε διαφορετικό στυλ ομάδων, πήγαιναν στις μεταβάσεις. Ο κάθε παίκτης προσαρμόζεται διαφορετικά σε κάποιες ομάδες. Εχει ένταση στο παιχνίδι του. Οσο για τον αμυντικό μέσο, ξέρετε την κατάσταση που επικρατεί, ενδεχομένως να έχετε καλύτερη πληροφόρηση τη δεδομένη στιγμή».

Για τις μεταγραφές και το κομμάτι της Ευρώπης: «Αυτή είναι η δική σας εκτίμηση για την Ευρώπη. Πρέπει να παιχθεί το δεύτερο παιχνίδι και να προκριθούμε. Εμείς έχουμε την δική μας φιλοσοφία. Βαδίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι όπως γνωρίζετε πολύ καλά. Αυτή την στιγμή παίζουμε με αυτό τον τρόπο. Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω για τις μεταγραφές αυτή την στιγμή. Είμαι προπονητής, προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Στο κέντρο έχουμε τον Θυμιάνη. Ξέρετε την άποψή μου για έναν αμυντικό μέσο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έφυγε ο Εκονγκ, επίσης ανακοινώθηκε του Κουλιεράκη. Θα πρέπει λογικά να καλυφθούν τα κενά. Αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε αυτούς που ασχολούνται με αυτά τα θέματα».

Για τον Μιχαηλίδη είπε: «Ολοι είναι απαραίτητοι. Και ο Μιχαηλίδης φυσικά. Έπαιξε ξανά. Πέρυσι είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ματς που πήρε το Πρωτάθλημα. Σε αυτό το ματς, είχαμε επτά αλλαγές σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι. Για τον Μιχαηλίδη θα πω, ότι ήταν άτυχος, όταν υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό. Ξέρουμε την ικανότητά και την ποιότητά του. Τον εμπιστευόμαστε, είναι εδώ για να μας βοηθήσει».


Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Καραλής στο Τwitter: Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ, τώρα είμαι ο πρώτος που πέρασε τα 6 μέτρα

«Ρεσάλτο» της ΑΑΔΕ σε σκάφη ημερήσιας κρουαζιέρας στη Σαντορίνη - Απέκρυπταν τζίρο χιλιάδων ευρώ


Το θρυλικό συγκρότημα Oasis επιστρέφει μετά από 15 χρόνια - Μυστική συμφωνία για παγκόσμια περιοδεία με 58 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης