Βραζιλία: Επιδεινώθηκε η υγεία του ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στον αγώνα της Σάο Πάολο με τη Νασιονάλ

Βραζιλία: Επιδεινώθηκε η υγεία του ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στον αγώνα της Σάο Πάολο με τη Νασιονάλ

Ο 27χρονος Χουάν Ιθκιέρδο της Νασιονάλ, παρουσίασε «μια εξέλιξη της εγκεφαλικής βλάβης και μια αύξηση της ενδοκρανιακής πίεσης», ανέφερε η ομάδα που τον νοσηλεύει στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο

izquierdo-nacional
Η κατάσταση της υγείας του Χουάν Ιθκιέρδο, του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή της Νασιονάλ, ο οποίος εισήχθη στην εντατική μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την Πέμπτη, εν μέσω αγώνα με την Σάο Πάολο, επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο 27χρονος αμυντικός, παρουσίασε «μια εξέλιξη της εγκεφαλικής βλάβης και μια αύξηση της ενδοκρανιακής πίεσης», ανέφερε η ομάδα που τον νοσηλεύει στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3mw2eiao3jl)


«Νοσηλευόμενος από τις 22 Αυγούστου 2024, στις 8:55 μ.μ., ο ασθενής, Χουάν Μανουέλ Ιθκιέρδο, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις την Κυριακή 25 Αυγούστου. Η αξιολόγηση έδειξε εξέλιξη της εγκεφαλικής βλάβης και αύξηση της ενδοκρανιακής πίεσης», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της Νασιονάλ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ο Χουάν παραμένει σε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, εξαρτώμενος από μηχανικό αερισμό», προστίθεται στο κείμενο.

Κλείσιμο


Οι θεράποντες ιατροί, ανέφεραν ότι ο παίκτης εισήχθη στο νοσοκομείο «λόγω καρδιακής ανακοπής απροσδιόριστης προέλευσης, λόγω αρρυθμίας».

izquerdo_1


Ο Ιθκιέρδο κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Morumbi Stadium στο 84ο λεπτό του δεύτερου αγώνα του Copa Libertadores για τους «16» της διοργάνωσης με την Σάο Πάολο.



Την Κυριακή, οι παίκτες της Σάο Πάολο φόρεσαν γαλάζιες φανέλες με την φράση «Fuerza Izquierdo» στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Βιτόρια.



Παράλληλα, ο Ουρουγουανός αστέρας Λουίς Σουάρες αφιέρωσε τα δύο τέρματα που σημείωσε στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι το Σάββατο, στον αμυντικό της Νασιονάλ. «Χουάν, είμαστε όλοι μαζί σου και δίπλα στην οικογένειά σου!» έγραψε ο «El Pistolero» στο X.

«Ο Θεός να είναι μαζί σου», ευχήθηκε ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ Ντάρβιν Νούνες.

Σημειώνεται, ότι το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης διεκόπη το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο επίδομα ανεργίας ανακοινώνεται στη ΔΕΘ - Πυκνές συσκέψεις Μητσοτάκη

Νέα «τελεσίγραφα» από την ΑΑΔΕ για το IRIS και ακολουθεί πρόστιμο 1.500 ευρώ!

Με πτώση της θερμοκρασίας και μπόρες ξεκινάει η εβδομάδα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης