US Open: Πρόωρο αντίο για τη Σάκκαρη που αποχώρησε λόγω τραυματισμού

Η Μαρία Σάκκαρη είδε η παρουσία της στο US Open να ολοκληρώνεται με άδοξο τρόπο, το πρόβλημα στον δεξιό ώμο την υποχρέωσε να αποχωρήσει μετά το τέλος του 1ου σετ στο παιχνίδι της με την Κινέζα, Γιαφάν Γουάνγκ

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Μαρία Σάκκαρη στον δεξιό ώμο τις τελευταίες εβδομάδες, αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο. Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια άντεξε μόνο για ένα σετ απέναντι στην Κινέζα, Γιαφάν Γουάνγκ και όταν έχασε το 1ο σετ με 6-2, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το κορτ κι έτσι να ολοκληρώσει άδικα κι άδοξα την παρουσία της στο US Open.

Η Σάκκαρη με το... καλημέρα βρέθηκε αντιμέτωπη με break point, κι αν το απέφυγε στο 15-40, με δύο αβίαστα λάθη στη σειρά, δεν το απέφυγε.

Η Γουάνγκ με καλό πρώτο σερβίς, έκλεισε μετά το 40-30 το πρώτο δικό της service game για το 2-0.

Στο 3o game η Σάκκαρη κινδύνευσε ξανά με νέο break (30-40), όμως βρήκε τις λύσεις για να μειώσει σε 2-1.

H Γουάνγκ με άσο στο 40-30, κατέκτησε το 4ο game για το 3-1, ενώ και στο 3ο service game η Σάκκαρη αντιμετώπισε break point (15-40), με τη Γουάνγκ να βγάζει winner και να ξεφεύγει με 4-1. Η Κινέζα με love game έφθασε στο 5-1, με τη Σάκκαρη να απαντά με τον ίδιο τρόπο (5-2).

Αμέσως μετά η Σάκκαρη δέχθηκε ιατρική φροντίδα για λίγα λεπτά στον δεξιό ώμο της. Με την επανέναρξη του αγώνα η Σάκκαρη προηγήθηκε με 0-40, όμως η Γουάνγκ κατέκτησε το game και το σετ με 6-2 κι αμέσως μετά η Ελληνίδα παίκτρια αποχώρησε, αδυνατώντας να συνεχίσει.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Πέθανε ο σπουδαίος προπονητής σε ηλικία 76 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο

Πτήση MH370: Ερευνητής ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο - Βρέθηκε η «τέλεια κρυψώνα»

Κέρκυρα: Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός ΚΤΕΛ που έβριζε χυδαία επιβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr