La Liga: Η Βιγιαρεάλ πήρε το ματς... θρίλερ με ήρωα τον Παρέχο, 4-3 τη Θέλτα - Δείτε τα γκολ

Τρελό ματς στο «Θεράμικα», με το Κίτρινο Υποβρύχιο να παίρνει νίκη με buzzer-beater στην τελευταία φάση του αγώνα - Δοκάρι και μοναδικό τετ-α-τετ ο Δουβίκας

Ματσάρα με επτά γκολ, ανατροπές, πέναλτι buzzer - beater και με το «τρίποντο» στη Βιγιαρεάλ. Το Κίτρινο Υποβρύχιο επικράτησε 4-3 με χρυσό γκολ του Ντάνι Παρέχο στο 90+10΄για να επιβληθεί απέναντι στην ομάδα του Τάσου Δουβίκα και να πανηγυρίσει τη δεύτερη σερί νίκη στη La Liga.



Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φορές στο πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Μπόρχα Ιγκλέσιας και Όσκαρ Μινγκέθα - με ενδιάμεση ισοφάριση από τον Σέρτζι Καρδόνα - η Βιγιαρεάλ δεν τα παράτησε και κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς στο β΄μέρος.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά το γκολ του Τιέρνο Μπάρι (60΄) και το αυτογκόλ του Τζέιλσον (64΄) έκαναν την ανατροπή, με τη Θέλτα ωστόσο να απαντά στο 80΄και να ισοφαρίζει με γκολ του Καρλ Στάρφελτ. Ο Δουβίκας είχε περάσει ως αλλαγή στο 74' για το γκολ της νίκης, είχε σουτ στο δοκάρι και μοναδικό τετ - α - τετ που έβγαλε με σωτήρια απόκρουση ο τερματοφύλακας Ντιέγκο Κόντε, αλλά στο τέλος χαμογέλασε η Βιγιαρεάλ.

Στο 90+9΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε τράβηγμα του Μπάρι από τον Ούγκο Άλβαρεθ, ο Ιβάν Βιγιάρ νίκησε σε πρώτο χρόνο τον Ντάνι Παρέχο από τα έντεκα βήματα, αλλά ο έμπειρος μέσος πήρε το ριμπάουντ για να δώσει το γκολ της νίκης στην ομάδα του.




Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο μεγαλύτερος βομβαρδισμός από τη Ρωσία από την έναρξη της σύγκρουσης - Δείτε βίντεο

Σαντορίνη: Εξαντλημένο γαϊδουράκι κατέρρευσε από το βάρος του φορτίου που κουβαλούσε - Φωτογραφίες

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Η ένδοξη προπονητική καριέρα, τα ροζ σκάνδαλα και η άνιση μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr