Κριστιάνο Ρονάλντο: Πιθανότατα θα κλείσω την καριέρα μου στην Αλ Νασρ

«Δεν ξέρω αν θα σταματήσω σύντομα, σε δύο ή τρία χρόνια. Αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει στην Αλ Νασρ» είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ

Στη Σαουδική Αραβία αναμένεται να «κλείσει» την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 39χρονος άσος, μιλώντας στον πορτογαλικό τηλεοπτικο σταθμό «Now» υποστήριξε πως δεν γωνρίζει πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά πιθανολογεί ότι θα γίνει στην Αλ Νασρ.

«Δεν ξέρω αν θα σταματήσω σύντομα, σε δύο ή τρία χρόνια. Αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει στην Αλ Νασρ. Είμαι χαρούμενος σε αυτή την ομάδα, πηγαίνω καλά και νιώθω καλά, το ίδιο φυσικά για τη χώρα και το πρωτάθλημα. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην αραβική λίγκα και θέλω να συνεχίσω» είπε αρχικά.

Στο ερώτημα τι μέλλει γενέσθαι μετά το ποδόσφαιρο είπε: «Είναι πολύ δύσκολο. Δε νομίζω ότι το να γίνω προπονητής κάποιας ομάδας είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Δεν βλέπω το μέλλον μου έτσι, αντίθετα με βλέπω να κάνω άλλα πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιος του 44χρονου στον Κολωνό έστειλε ερωτικό μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψει τον πατέρα του

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό ενόψει ΔΕΘ

Airbnb που δεν «άνοιξαν βιβλία» και αδήλωτες εισπράξεις μέσω Booking στο στόχαστρο της εφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr