Ολυμπιακός: Νέες εξετάσεις σήμερα για τον Μουσταφά Φαλ - Πιθανό το χειρουργείο

Ο Γάλλος σέντερ έχει παροπλιστεί από τα τέλη Μαΐου, καθώς υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού

Στις 28 Μάη είχε γίνει γνωστό πως ο Γάλλος σέντερ Μουσταφά Φαλ, υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, κάτι που τον κράτησε στα... πιτς για το υπόλοιπο της σεζόν στον Ολυμπιακό. Μια τεράστια απουσία στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού στερήθηκε τον παίκτη και από τα σημαντικά ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τότε ο Φαλ δεν είχε υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς είχε κριθεί πως η κατάσταση του θα έπρεπε να πάει συντηρητικά και για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να φορά και την ειδική προστατευτική μπότα.

Ωστόσο το πρόβλήμα δεν έχει λυθεί και στον Ολυμπιακό θα υποβάλουν σήμερα σε νέες εξετάσεις τον Γάλλο σέντερ. Ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών και αν το οστό δεν έχει κολλήσει καλά, τοτε το πιθανότερο είναι να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που σημαίνει πως για μερικούς μήνες θα μείνει εκτός δράσης στους Πειραιώτες.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό και... παροπλιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Φαλ, τότε οι Μιλουτίνοφ, Ράιτ και Πετρούσεφ θα καλύψουν τη θέση «5».

Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιος του 44χρονου στον Κολωνό έστειλε ερωτικό μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψει τον πατέρα του

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό ενόψει ΔΕΘ

Airbnb που δεν «άνοιξαν βιβλία» και αδήλωτες εισπράξεις μέσω Booking στο στόχαστρο της εφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr