Μπαρτσελόνα: Οριστικοποιεί το deal ανάσας με τη ΝΙΚΕ και στρέφει την προσοχή της στη «βόμβα» Λεάο

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε οριστικά το deal «μαμούθ» με τη NIKE και πλέον παίζει με τον χρόνο ώστε να προλάβει να προχωρήσει στην έγκριση της συμφωνίας πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για να επιχειρήσει να πυροδοτήσει τη «βόμβα» Λεάο

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε και τυπικά το μεγάλο deal με τη NIKE. Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης οι «μπλαουγκράνα» ολοκλήρωσαν τα διαδικαστικά της συμφωνίας και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της ανανέωσης με τον αμερικανικό κολοσσό που θα έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2028.

Η συμφωνία αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη στον χώρο του ποδοσφαίρου όσον αφορά την ένδυση μιας ομάδας. Όπως αναφέρει η «Sport» η NIKE θα προσφέρει στην Μπαρτσελόνα 90 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ παράλληλα θα δώσει στους «μπλαουγκράνα» και ένα μπόνους «μαμούθ» 120 - 150 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για μια μεγάλη «ανάσα» που θα προσφέρει στην Μπαρτσελόνα η γνωστή εταιρία καθώς με αυτό το μπόνους οι «μπλαουγκράνα» θα επανέλθουν στον κανονισμό 1/1 που θέτει η La Liga για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Το παιχνίδι με τον χρόνο και το όνειρο Λεάο

Τι απομένει πλέον; Σύμφωνα με την «Sport» η Μπαρτσελόνα έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στα γραφεία της La Liga και περιμένει την έγκριση για να «σφραγιστεί» το deal. Στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» γνωρίζουν ότι τη δεδομένη στιγμή δίνεται μια μάχη με τον χρόνο, καθώς στόχος των Καταλανών είναι να εγκριθεί η συμφωνία πριν από τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα ο δημοσιογράφος Αλφρέδο Μαρτίνεθ που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» ονειρεύεται -έστω και δειλά- τον Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν. Εάν η Μπαρτσελόνα λάβει το «οκ» της La Liga πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου τότε θα έχει τη δυνατότητα να πυροδοτήσει μια «βόμβα» της τελευταίας στιγμής. Ο Λεάο αποτελεί τον διακαή πόθο του Λαπόρτα ο οποίος ποντάρει πολλά στον εκπρόσωπο του Πορτογάλου, τον Μέντες με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr