Βαλβέρδε: Φτάνει τα 400 ματς στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Βαλβέρδε: Φτάνει τα 400 ματς στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μέσα σε μία εβδομάδα ο Ισπανός, πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, θα αντιμετωπίσει τις τρεις ομάδες που έχει βρει απέναντί του τις περισσότερες φορές

ernesto-valverde
Ένα σπουδαίο ορόσημο αναμένεται να σημειώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που θα κοουτσάρει την αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο για 400η φορά στη ζωή του.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού (τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, σύμφωνα με πρόσφατα λεγόμενά του) προσπάθησε να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του στη Μπαρτσελόνα κατά το πέρασμά του από εκεί το 2017-20, ωστόσο αποχώρησε με την πάροδο της τριετίας και για τα επόμενα δύο χρόνια έμεινε μακριά από τους πάγκους, πριν επιστρέψει στο αγαπημένο του «Σαν Μαμές», όπου ήταν βοηθός το 2001-02, πρώτος το 2003-05 και ξανά πρώτος το 2013-17.

Πλέον, στην τρίτη του θητεία, τίποτα δεν συνηγορεί για αποχώρησή του στο άμεσο μέλλον, με τον κόσμο του συλλόγου να τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του 60χρονου ο οποίος πέρυσι παρουσίασε μια τρομερή ομάδα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αντίπαλός του στα 400 ματς του στον πάγκο της Αθλέτικ θα είνα η Βαλένθια, η οποία φιγουράρει τρίτη στη λίστα με τις αντιπάλους που έχει βρει απέναντί του στην προπονητική του καριέρα. Πρώτη είναι η Μπαρτσελόνα, που κοντραρίστηκαν το περασμένο Σάββατο, και δεύτερη η Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα την υποδεχθεί στη χώρα των Βάσκων το ερχόμενο Σάββατο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης