Μο Σαλάχ: Επτά χρόνια από το πρώτο του γκολ στο Άνφιλντ για το πρωτάθλημα - Το επικό πλάνο από το τούνελ - Βίντεο

Μο Σαλάχ: Επτά χρόνια από το πρώτο του γκολ στο Άνφιλντ για το πρωτάθλημα - Το επικό πλάνο από το τούνελ - Βίντεο

Ο Αιγύπτιος έχει, έκτοτε, γράψει ιστορία με τη φανέλα των «κόκκινων» - Τρομερό πλάνο που θυμίζει... κωμωδία, με τους παίκτες της Άρσεναλ να το κυνηγούν και να μην τον φτάνουν ποτέ

8_season_wonder_xr
Ήταν 22 Ιουνίου 2017 όταν η Λίβερπουλ ανακοίνωνε την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Ρόμα, με την ελπίδα ότι θα βρει έναν αξιόπιστο winger που θα κολλήσει στο πλάνο του Γιούργκεν Κλοπ και θα την επαναφέρει στις επιτυχίες.

Ο Αιγύπτιος όχι μόνο εκπλήρωσε τις προσδοκίες αλλά τις υπερκάλυψε, αφού μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ μετρά 252 συμμετοχές με 157 γκολ και 69 ασίστ. Πρώτο γκολ στο «Άνφιλντ» ήταν κόντρα στην Άρσεναλ, σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, με τον Σαλάχ να κερδίζει τη μπάλα μετά από αντίπαλο στημένο και να διανύει όλο το γήπεδο για να την τοποθετήσει στο βάθος της εστίας.

Όλα τα λεφτά, για ένα γκολ-προοικονομία των όσων θα ακολουθούσαν, το πλάνο από το τούνελ του ιστορικού γηπέδου της Λίβερπουλ, με τον Μο να δείχνει άπιαστος τόσο για τους αντιπάλους του όσο και για τους συμπαίκτες του, που σε ακόμη μία «προφητεία» για το ποδόσφαιρο υπό τον Κλοπ, ήταν όσοι και οι αμυνόμενοι των «κανονιέρηδων».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης