Ο Λιμενάρχης Σπετσών Παναγιώτης Μαριδάκης τίμησε τον Θοδωρή Βλάχο

Η κατάκτηση της 5ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατέδειξε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στις πρώτες δυνάμεις του αθλήματος παγκοσμίως

Τον πολυνίκη προπονητή της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης και πιο πετυχημένο βάση αποτελεσμάτων στην ιστορία της, Θοδωρή Βλάχο τίμησε ο Λιμενάρχης του Λιμεναρχείου Σπετσών, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Μαριδάκης.

Η κατάκτηση της 5ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατέδειξε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στις πρώτες δυνάμεις του αθλήματος παγκοσμίως.



«Σήμερα είχα την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να υποδεχθώ στο Λιμεναρχείο Σπετσών τον αγαπητό φίλο συνάδερφο και ολυμπιονίκη προπονητή της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης, Πλωτάρχη ΛΣ Θεόδωρο Βλάχο και να του επιδώσω τον ιστορικό θυρεό του Λιμεναρχείου. Του ευχόμαστε ο Θεός να τον έχει πάντα υγιή και δυνατό για περισσότερες επιτυχίες σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.»

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε:

«Στο αγαπημένο μου νησί τις Σπέτσες όπου επισκέπτομαι με την οικογένεια μου κάθε χρόνο είχα την ιδιαίτερη τιμή να παραλάβω τον ιστορικό Θυρεό του Λιμεναρχείου Σπετσών από τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Μαριδάκη. Δεν είναι μόνο η ιδιότητα μου ως Ομοσπονδιακός προπονητής αλλά η τιμή είναι μεγαλύτερη που παρέλαβα αυτό τον ιστορικό θυρεό ως Πλωτάρχης του Λιμενικού Σώματος».

Πηγή: newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιος του 44χρονου στον Κολωνό έστειλε ερωτικό μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψει τον πατέρα του

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό ενόψει ΔΕΘ

Airbnb που δεν «άνοιξαν βιβλία» και αδήλωτες εισπράξεις μέσω Booking στο στόχαστρο της εφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr