ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Περιμένουμε να τηρηθούν οι δεσμεύσεις ώστε να μπει το συντομότερο η ομάδα στο νέο της γήπεδο

Ο Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση του για την έκδοση οικοδομικής άδειας για τον Βοτανικό έκανε λόγο για «ξεχωριστή ημέρα για την υλοποίηση του ονείρου μας»

Ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό εξέδωσε η πράσινη ΠΑΕ. 

Στην ανακοίνωση καλεί τους αρμόδιους φορείς «να επιδείξουν τα ταχύτερα δυνατά αντανακλαστικά ώστε να μπει το συντομότερο ο Παναθηναϊκός στο νέο γήπεδό του».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η 27η Αυγούστου 2024 σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή ημέρα για την υλοποίηση του ονείρου μας, της κατασκευής του νέου σπιτιού του Παναθηναϊκού μας, του υπερσύγχρονου γηπέδου μας στο Βοτανικό! Επιτέλους, μετά από καιρό, εκδόθηκε η αναθεωρημένη οικοδομική άδεια για το γήπεδο, μία πολύ βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση του έργου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το έργο έχει ακόμα σημαντικά στάδια μέχρι την υλοποίησή του. Περιμένουμε από τους αρμόδιους φορείς να επιδείξουν τα ταχύτερα δυνατά αντανακλαστικά, προκειμένου να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και να λάβει τέλος η πολυετής αναμονή όλων μας, ώστε να μπει το συντομότερο ο Παναθηναϊκός στο νέο γήπεδό του».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο: Απόκοσμες εικόνες από τα νεκρά ψάρια στην παραλία του Βόλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr