Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» για Δουβλίνο με τον Κουλιεράκη στην αποστολή

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης συμμετέχει στην αποστολή του ΠΑΟΚ που το απόγευμα της Τρίτης (27/8) θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Δουβλίνο ενόψει της ρεβάνς με την Σάμροκ Ρόβες για τα Play Off του UEFA Europa League

Με 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για το Δουβλίνο της Ιρλανδίας ενόψει της ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του UEFA Europa League.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που βρέθηκε για τελευταία φορά το πρωί της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, συμμετέχει κανονικά στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας (αν και αναπτύχθηκε χθες μια φημολογία για πιθανή άμεση αναχώρηση του για τη Γερμανία προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Βόλφσμπουργκ), όχι όμως και ο τραυματίας Μπράντον Τόμας.



Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ένα τελευταίο βήμα πριν το League Phase του UEFA Europa League. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα στην Τούμπα για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν τη δεύτερη μάχη στο Tallaght Stadium, περιελάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μόνος παίκτης στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Δουβλίνο. O Ισπανός συνέχισε με θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει στη δεξιά ποδοκνημική.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».

Ειδήσεις σήμερα

Δημοσκόπηση δείχνει 5ο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 8,3% - Προηγείται ο Χάρης Δούκας για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Στον εισαγγελέα Καμμένος και Αποστολάκης για τα σαπάκια των $500 εκατ. μετά από 9 χρόνια

Χαλκιδική: Ένταση μεταξύ της δημάρχου Κασσάνδρας και του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr