Super League 1: Η ανάλυση των φάσεων της 2ης αγωνιστικής από τον Λανουά - Δείτε βίντεο

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά ανέλυσε τρεις επίμαχες φάσεις από την 2η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και συγκεκριμένα από τα ματς των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής απένειμε τα εύσημα σε διαιτητές, βοηθούς και... VAR

Ο Στεφάν Λανουά, με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1, ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις και ξεχώρισε τρεις περιπτώσεις από τα παιχνίδια των Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και ΑΕΚ-Λαμία.



Στην πρώτη περίπτωση στάθηκε στη στιγμή όπου ο Γερεμέγεφ ανατράπηκε από τον αντίπαλο πορτιέρε μετά το πλασέ που έκανε, λέγοντας πως ο διαιτητής σωστά δεν έδειξε την άσπρη βούλα.


Στη δεύτερη και συγκεκριμένα στο χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού στην περιοχή, δικαίωσε και πάλι την απόφαση να μην δοθεί πέναλτι καθώς είναι στο χέρι στήριξης.

Τέλος, στο ΑΕΚ-Λαμία, αναφέρθηκε στη στιγμή του γκολ της Λαμίας, όπου υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι του Ρινγκ πριν η μπάλα πάει στον Μπίκοφ και από εκεί στον Φουρτάδο για το 0-1. Ο Λανουά στάθηκε στην σωστή γωνία λήψης που έδωσε ο VAR ώστε να φανεί ότι η μπάλα βρήκε στο στήθος και όχι στο χέρι.

Ειδήσεις σήμερα

Δημοσκόπηση δείχνει 5ο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 8,3% - Προηγείται ο Χάρης Δούκας για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Στον εισαγγελέα Καμμένος και Αποστολάκης για τα σαπάκια των $500 εκατ. μετά από 9 χρόνια

Χαλκιδική: Ένταση μεταξύ της δημάρχου Κασσάνδρας και του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr