Παναθηναϊκός: Φιλικό με την Εφές στις 24 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη

Παναθηναϊκός: Φιλικό με την Εφές στις 24 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη

O Παναθηναϊκός θα παίξει με την Εφές και στη Σλοβενία ενώ η ομάδα από την Τουρκία θα συμμετάσχει και στο τουρνουά «Παύλος Γιανακκόπουλος»

6079249
Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει αφήσει πίσω την περασμένη σεζόν που κατάφερε να κατακτήσει την Euroleague και το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League και πλέον έχει αρχίσει να ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο του 2024-25.

Κατά την περίοδο της προετοιμασίας του, το «τριφύλλι» θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη όπου και θα δώσει φιλικό κόντρα στην Αναντολού Εφές, την προηγούμενη ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 24 Σεπτεμβρίου και το τζάμπολ για τις 20:00.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στη Σλοβενία (6-7/9) όπου και θα συμμετάσχουν σε ένα φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή επίσης της τούρκικης ομάδας, της Μπάγερν Μονάχου αλλά και της Τσεντεβίτα.

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο είναι προγραμματισμένο για τις 21 Σεπτεμβρίου και εκτός από τον ΠΑΟ θα συμμετάσχει η Εφές, η Μακάμπι και η Παρτίζαν με τους πράσινους να παίζουν με την ομάδα του Ομπράντοβιτς. 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο: Απόκοσμες εικόνες από τα νεκρά ψάρια στην παραλία του Βόλου
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης