Ζοάo Κανσέλο: Πουλήθηκε από την Σίτι στην Αλ Χιλάλ ο Πορτογάλος

Οι Σαουδάραβες έδωσαν 25 εκατ. ευρώ στους Πολίτες για τον Πορτογάλο

Μετά από πέντε σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ζοάο Κανσέλο πήρε την απόφαση ν' αφήσει την Αγγλία και την Ευρώπη και να πει «ναι» στην πρόταση της Αλ Χιλάλ. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο θα του αποφέρει 15 εκατ. ευρώ.

Για να τον κάνει, όμως... δικό της η διοίκηση της Αλ Χιλάλ, χρειάστηκε να καταβάλει 25 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές της Premier League. Κι αφού τα βρήκαν σε όλα οι δύο διοικήσεις, η ομάδα του Ριάντ ανακοίνωσε σήμερα (27/8) την απόκτησή του.



O Κανσέλο φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν, ως δανεικός από τους «Πολίτες», μετρώντας σε 42 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.

Ο Κανσέλο μετρά 58 συμμετοχές στην εθνική ανδρών της Πορτογαλίας και το καλοκαίρι του 2019, η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε το ποσό των 65 εκατομμυρίων ευρώ στη Γιουβέντους για να τον αποκτήσει. Οι κακές σχέσεις του, όμως με τον Πεπ Γκουαρδιόλα είχαν ως αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός από τη Σίτι, πρώτα στην Μπάγερν Μονάχου και εν συνεχεία στην Μπαρτσελόνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο: Απόκοσμες εικόνες από τα νεκρά ψάρια στην παραλία του Βόλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr