Τσιτσιπάς: «Δεν μοιάζω σε τίποτα με τον παίκτη που ήμουν πριν»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε περίοδο κρίσης, μιλώντας μετά την ήττα από τον Θανάση Κοκκινάκη και τον αποκλεισμό του από το US Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία τελευταία χρόνια γνωρίζει τον αποκλεισμό από το 1ο γύρο στο US Open. Η ήττα από τον Θανάση Κοκκινάκη με 3-1 σετ, ίσως να αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ελληνα παίκτη.

Μετά τον αγώνα στις δηλώσεις του μπροστά σε όλους κι όλους τέσσερις δημοσιογράφους, ο Τσιτσιπάς έκανε την αυτοκριτική του, αναγνωρίζοντας ότι βρίσκεται σε ένα σημείο κρίσης στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μοιάζω σε τίποτα σε σύγκριση με τον παίκτη που ήμουν πριν. Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν νεότερος να παίζω με αδρεναλίνη, ένιωθα η ζωή μου να εξαρτάται από τον αγώνα. Και αυτό νομίζω έχει ξεθωριάσει, ας πούμε ότι το επίπεδο συνέπειάς μου δεν ήταν τόσο μεγάλο.

Θυμάμαι ότι η συγκέντρωσή μου ήταν στο υψηλότερο σημείο της, στο αποκορύφωμά της τότε και αυτό είναι κάτι που ένιωθα ότι είχε χάσει λίγο. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά νιώθω ότι χρειάζομαι να βρω ξανά την πείνα που είχα τότε και δεν είμαι άνθρωπος που νιώθει καλά ή που συμβιβάζεται με κανονικά πράγματα.

Όμως, θέλω να το επαναφέρω, γιατί τότε ένιωθα μεγάλη χαρά με το τένις. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την πτώση τους τελευταίους δύο μήνες. Θα το θεωρούσα ακόμη και ένα με δύο χρόνια, που νιώθω έτσι. Υποθέτω ότι μπόρεσα να το κρύψω κάπως το προηγούμενο διάστημα».

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - ΙΧ «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου, τραυματίστηκε ο οδηγός

Υπουργικό καθημερινότητας «πρόβα» για τη ΔΕΘ - Στην κυβερνητική ατζέντα τα εγκαίνια αντί για «μακέτες»

Οι μεγάλες συναυλίες του Σεπτεμβρίου: Από Αρβανιτάκη, Μάλαμα και Μποφίλιου μέχρι Βίσση, Βανδή και Οικονομόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr