Ουρουγουάη: Πέθανε ο Χουάν Ισκιέρδο της Νασιονάλ που είχε καταρρεύσει στο γήπεδο

Ουρουγουάη: Πέθανε ο Χουάν Ισκιέρδο της Νασιονάλ που είχε καταρρεύσει στο γήπεδο

Αφησε την τελευταία του πνοή στα 27 του χρόνια - Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Μοντεβιδέο είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα με τη Σάο Πάολο

izquierdo-nacional
Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης. Μετά από πέντε ημέρες στο νοσοκομείο, ο Χουάν Ισκιέρδο της Νασιονάλ δεν άντεξε, αφήνοντας τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8) την τελευταία του πνοή στα 27 του χρόνια.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Μοντεβιδέο είχε καταρρεύσει τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια αναμέτρησης με τη Σάο Πάολο για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Κλείσιμο
Δυστυχώς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα, που τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του, και πριν από μερικές ώρες κατέληξε.

Η ομάδα του, η ιστορική Νασιονάλ και ολόκληρο το ποδόσφαιρο της χώρας, έχει βυθιστεί στο πένθος για την ανείπωτη τραγωδία.



Το περιστατικό, θυμίζουμε, έλαβε χώρα στο 75' της αναμέτρησης στο γήπεδο ''Morumbi'' της Σάο Πάολο. Ο αμυντικός της ομάδας από την πρωτεύουσα της Ουρουγουάης κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, με συμπαίκτες και αντιπάλους να καλούν απεγνωσμένα τους γιατρούς.

Ο συμπαίκτης του Ισκιέρδο, Μπάες, τον είδε να παραπατά στο κέντρο του γηπέδου και προσπάθησε να τον συγκρατήσει, αλλά μάταια. Ο Ισκιέρδο δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες των γιατρών για αρκετά λεπτά πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ φάνηκε να ανακτά τις αισθήσεις του, με όλο το γήπεδο να τον χειροκροτεί!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3mw2eiao3jl)



Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισκιέρδο ανέκτησε τις αισθήσεις του πριν μπει στο ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξονυχιστικές εξετάσεις. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα (καρδιακή αρρυθμία αναφέρουν τα ρεπορτάζ), που τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του, και πριν από μερικές ώρες κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα του, την ιστορική Νασιονάλ και ολόκληρο το ποδόσφαιρο της χώρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - ΙΧ «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου, τραυματίστηκε ο οδηγός

Υπουργικό καθημερινότητας «πρόβα» για τη ΔΕΘ - Στην κυβερνητική ατζέντα τα εγκαίνια αντί για «μακέτες»

Οι μεγάλες συναυλίες του Σεπτεμβρίου: Από Αρβανιτάκη, Μάλαμα και Μποφίλιου μέχρι Βίσση, Βανδή και Οικονομόπουλο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης